Ahoj dochadzaju mi napady co mam uvarit malemu.... Bola by som velmi vdacna za recepty ktore mate odskusane 🙂
Okrem mrkvicky moze aj pseno. Kazdu novu potravinu aj tak musis skusat 3dni,ci nema.reakciu.
Asi nedojcis,no neviem,co vsetko uz papal. Takto ti mozeme napisat take, co poznas.
Tam.u nich nie je vela co vymyslat. Tebe sa to zda stereotypne,ale babu urcite nie. Ved si zvyka na nove chute a tam mu treba dat cas.
Keby si napisala,co uz papal,lahsie by sa nam radilo.
Ne nedojcim.... Ako papa mi uzpolievocky take dietnejsie.. Aj masko ... tak pomaly zacinam ... No malý mi uz nechce ani Nutrilon ...
Vsetky mozne zeleninove kombinacie, taktiez ryzu a biele masko
Ja som dojcila a zacalisme s prikrmami od 6 mes, najskor zemiak a mrkvicka a potom som pridavala ostatne druhy zeleniny, do polievky som davala aj cestoviny, bezvajecne
uvar mu vo vode roznu zeleninku na masielku, rozmixuj a podavaj ako kasu, tiez zemiakovu kasicku, krupicku, ovsenu kasu, detsku vyzivu, ryzovu kasu , piskoty s mliekom,
@19martina85 vsetku zeleninu okrem zeleru (a s petrzlenol opatrne). Skusaj aj cviklu,pohanku,to pseno,baklazan (osupany), cervenu sosovicu,fenikel,batat,hokkaido,postupne neskor aj hrasok,por,kukuricu okrem klasiky,ze cukina,zemiak,ryza,ovsenne vlocky,kalerab.. mozes,neskor spravit aj krupicne halusky (bez bielku) do polievky. Podla mna aj quinoy mozes dat tak o mesiac-dva. Ved nez to otestujes,tak to potrva. Urcite nedavaj viac potravin naraz a skusaj fakt tie tri dni.
Ja som im to mixovala. Este masko k tomu,casom vajecny zltok a kusom masla ci kvapku kvalitneho oleja.
No a kukuricnu kasu mozes,ta sa da i na sladko,prio.su aj ine ako ovsenne vlocky-psenne ci spaldove napr.
@19martina85 no tak teda neviem ako ostatne deti ale napr. moja prva dcera bola do 6m.len dojčená...synovia v 6mes. sa stale len zoznamovali s prikríkrmom,že nejake jedenie to určite nebolo a bola to zelenina ovocie....tak neviem,že ake recepty by si preboha chcela... 😨