Čo jesť počas dňa v práci?

ernestas
13. jan 2020

Ahojte, je tu niekto z vas ktora pracuje cely den no nema cas na obedy? Ide mi o to, ci viete poradit ako sa stravovat pocas dna (nemam ani moznost jedlo si zohriat) , co si zo sebou brat (chleby, kolace uz ma omrzali).
Za kazdu radu dakujem 🙂

simca06022011
13. jan 2020

No, neviem aku mas pracu, ale ak nemas moznost si ohriat jest v praci, tak jedine ist na obed von alebo donaska... lebo ja osobne si neviem predstavit na studeno cely den fungovat. Su moznosti okrem sendvicov, bagiet, si este prestriedat to so salatmi roznymi...

h2
13. jan 2020
janinka007
13. jan 2020

termoska na jedlo...ked máš čas jesť suchú stravu, tak môžeš aj varené z termosky

osky
13. jan 2020

Mna napadlo-nejaku polievku do termosky,aj hustejsiu,mozes si ju zmixnut a pekne sa bude dat vypit.aby si mala nieco teple .uz dosytis sa aj niecim suchym,co sa ti prijedlo...
Vsak doma vecer hadam.mas nieco normalne,teplu veceru...nieco lahsie

ada93
13. jan 2020

Ja som si varievala ráno pred prácou, nevadí mi jesť aj studené jedlo, ak tam nie je mäso. Ale moja topka, ktorá ma ešte zatiaľ neomrzela je ryža s tuniakom :D Tuniaka kupujem isabell, alebo calvo v olivovom oleji, ktorý vylejem. Tuniaka vysypem do ryže. Ešte si tam niekedy dám avokádo, alebo keď som sa odviazala, tak aj cherry paradajky :D Ale ryža s akoukoľvek zeleninou je super, alebo kus-kus - to len zaleješ vriacou vodou a zješ napr. s čerstvou zeleninou. Ten som si napr. pripravovala ráno tak, že som si orestovala zeleninku na oleji so soľou a koreninami, bachla tam pripravený kus kus a v robote len zjedla bez ohrievania 🙂

kamilkak
13. jan 2020

@ernestas celozrnný rožok napr.a tuniak so zeleninkou vo vlastnej šťave alebo oleji,alebo v paradajkovej omáčke

jankapepe
13. jan 2020

@ernestas kde to pracuješ?

jana_eyre_2
13. jan 2020

Ja nemám moc rada varené, teple jedlo a tak ešte v práci som si bravala jedlo z domu.. super sú zeleninové šaláty s mozzarellou, alebo s cottage cheese.. dobre ochutit, olivový olej, čerstvá zelenina, nejaký syr, jogurtovy dressing s bylinkami.. na tom už pár rokov žije aj môj muz ma to ako večeru 😂

Dobre sú šaláty aj s uvarenou šošovicou, alebo cestovinami.. to všetko je dobre na studeno..

janinah
13. jan 2020

Každý má nárok na obednú prestávku,ak sa jej vzdávaš,tak je to len tvoja chyba a na úkor tvojho zdravia.Nemysli si,že sa to skôr či neskôr neodrazí na tvojom trávení a zdraví.

dopolbokaodrata
13. jan 2020

Čo je to preboha za robotu, že ani nemáš čas a ani kde si ohriať? Takú ešte nehrali, aby som sa vzdala normálneho obeda.

lula313
13. jan 2020

Objednávaj si donasku s jedlom. Pre mna by bolo psycho si doma varit a nosiť do prace a jest furt to iste..

harmona
14. jan 2020

Varene sa niektore jedla daju aj studene, napriklad mne ani ganadir nevadi studeny, ani rizoto alebo aj polievky niektore su studene fajn, vyhraj sa s tym 🙂

simonah73
25. jan 2020

donaska jedla, dnes uz vela restauracii ma denne menu a vela z nich aj s dovozom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zaba21
25. jan 2020

@ernestas
Ja si zvyknem nosiť jedlo v termoske. Ráno si zvyknem narýchlo orestovať zeleninu, tofu, prípadne šunku, zmiešam s kuskusom, ryžou, cestovinou, dochutiť. V robote si na to dám syr, je to teplé, chutné a zdravé...

zaba21
25. jan 2020
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zaba21
25. jan 2020

Ja si nosím obedy tak 2x do týždňa, lebo sa snažím zdravšie stravovať a v okolí je to naozaj o ničom...

zaba21
25. jan 2020

Ja len k tej donáške...jeden čas sme si s kolegami objednávali a bolo to nanič... Niekedy doniesli o jedenástej, niekedy o dvanástej, niekedy až neskôr...

bluka2
25. jan 2020

Dúfam, že si aspoň prezidentka, keď nemáš čas na obed...

eliska13
25. jan 2020

@ernestas mne by studené jedlo nechutilo.Ako píšu baby nejaké cestoviny s tuniakom, špenát s vajcom, šalát s kuracím mäsom, šalát mozzarella paradajky, feta....chlieb kurací steak, nejaké ovocné gule polotovar tvaroh, radšej by som obetovala peniaze za donášku a teplé jedlo takto sa nedá dlho fungovať.Nejaku zapecenu cestovinu a paradajkovou omáčkou plus syr, šošovicovu omáčku párok, mäso, vajce...
Cestovinovy šalát s tuniakom z konzervy a rozok

lilke
25. jan 2020

@ernestas ja som istý čas fungovala bez obedov. Zdravotné problémy ma dobehli už po roku... Verím, že čas na obednú prestávku si vieš nájsť. A keď, aspoň polievku v termoske si priniesť. Studené okrem vyššie spomenutých sa dajú aj rôzne placky, zapecena zemiaková kaša so zeleninou, žemľovka, niektoré kaše (ovsené,...) s ovocím, strukovinove šaláty.