Ahojte, je tu niekto z vas ktora pracuje cely den no nema cas na obedy? Ide mi o to, ci viete poradit ako sa stravovat pocas dna (nemam ani moznost jedlo si zohriat) , co si zo sebou brat (chleby, kolace uz ma omrzali).
Za kazdu radu dakujem 🙂
termoska na jedlo...ked máš čas jesť suchú stravu, tak môžeš aj varené z termosky
Mna napadlo-nejaku polievku do termosky,aj hustejsiu,mozes si ju zmixnut a pekne sa bude dat vypit.aby si mala nieco teple .uz dosytis sa aj niecim suchym,co sa ti prijedlo...
Vsak doma vecer hadam.mas nieco normalne,teplu veceru...nieco lahsie
Ja som si varievala ráno pred prácou, nevadí mi jesť aj studené jedlo, ak tam nie je mäso. Ale moja topka, ktorá ma ešte zatiaľ neomrzela je ryža s tuniakom :D Tuniaka kupujem isabell, alebo calvo v olivovom oleji, ktorý vylejem. Tuniaka vysypem do ryže. Ešte si tam niekedy dám avokádo, alebo keď som sa odviazala, tak aj cherry paradajky :D Ale ryža s akoukoľvek zeleninou je super, alebo kus-kus - to len zaleješ vriacou vodou a zješ napr. s čerstvou zeleninou. Ten som si napr. pripravovala ráno tak, že som si orestovala zeleninku na oleji so soľou a koreninami, bachla tam pripravený kus kus a v robote len zjedla bez ohrievania 🙂
Ja nemám moc rada varené, teple jedlo a tak ešte v práci som si bravala jedlo z domu.. super sú zeleninové šaláty s mozzarellou, alebo s cottage cheese.. dobre ochutit, olivový olej, čerstvá zelenina, nejaký syr, jogurtovy dressing s bylinkami.. na tom už pár rokov žije aj môj muz ma to ako večeru 😂
Dobre sú šaláty aj s uvarenou šošovicou, alebo cestovinami.. to všetko je dobre na studeno..
Každý má nárok na obednú prestávku,ak sa jej vzdávaš,tak je to len tvoja chyba a na úkor tvojho zdravia.Nemysli si,že sa to skôr či neskôr neodrazí na tvojom trávení a zdraví.
Čo je to preboha za robotu, že ani nemáš čas a ani kde si ohriať? Takú ešte nehrali, aby som sa vzdala normálneho obeda.
Objednávaj si donasku s jedlom. Pre mna by bolo psycho si doma varit a nosiť do prace a jest furt to iste..
Varene sa niektore jedla daju aj studene, napriklad mne ani ganadir nevadi studeny, ani rizoto alebo aj polievky niektore su studene fajn, vyhraj sa s tym 🙂
donaska jedla, dnes uz vela restauracii ma denne menu a vela z nich aj s dovozom.
Ja si nosím obedy tak 2x do týždňa, lebo sa snažím zdravšie stravovať a v okolí je to naozaj o ničom...
Ja len k tej donáške...jeden čas sme si s kolegami objednávali a bolo to nanič... Niekedy doniesli o jedenástej, niekedy o dvanástej, niekedy až neskôr...
Dúfam, že si aspoň prezidentka, keď nemáš čas na obed...
@ernestas mne by studené jedlo nechutilo.Ako píšu baby nejaké cestoviny s tuniakom, špenát s vajcom, šalát s kuracím mäsom, šalát mozzarella paradajky, feta....chlieb kurací steak, nejaké ovocné gule polotovar tvaroh, radšej by som obetovala peniaze za donášku a teplé jedlo takto sa nedá dlho fungovať.Nejaku zapecenu cestovinu a paradajkovou omáčkou plus syr, šošovicovu omáčku párok, mäso, vajce...
Cestovinovy šalát s tuniakom z konzervy a rozok
@ernestas ja som istý čas fungovala bez obedov. Zdravotné problémy ma dobehli už po roku... Verím, že čas na obednú prestávku si vieš nájsť. A keď, aspoň polievku v termoske si priniesť. Studené okrem vyššie spomenutých sa dajú aj rôzne placky, zapecena zemiaková kaša so zeleninou, žemľovka, niektoré kaše (ovsené,...) s ovocím, strukovinove šaláty.
No, neviem aku mas pracu, ale ak nemas moznost si ohriat jest v praci, tak jedine ist na obed von alebo donaska... lebo ja osobne si neviem predstavit na studeno cely den fungovat. Su moznosti okrem sendvicov, bagiet, si este prestriedat to so salatmi roznymi...