Čo dnes varíte baby? Dajte inšpiráciu. Napadlo ma, žeby sme mohla každá napísať čo bude dnes variť na obed, večeru aby sme sa mohli inšpirovať.
Ja začnem: na obed cuketové rezance s krevetami, na večeru cestoviny s kozím syrom a špenátom plus na dezert budem robiť ryžovo-tvarohové knedlíčky s ovocným prelivom😄
Dnes plánujeme ísť na obed na hamburger 😂 takže to asi ako inšpirácia nepomôže. Ale napíšem za včera.
Na obed domáce buchty na pare a na večeru pečené zemiaky na 1/6, manžel mal k tomu aj klobásku.. včera bol deň klasiky slovenskej chudobnej rodiny 😂😂😂
@vanessad15 Hovädzí vývar a ako druhé grilovaný losos s opekanými zemiakmi. A na večeru ešte neviem 😃
@vanessad15 zapekaný karfiol s brokolicou, v syrovej omáčke, zemiaková kaša, paradajková s krúpami zostala zo včera, bude na večeru. Alebo deťom urobím krupicu s maslom a grankom.
V éra sme mali ja cuketový prívarok s volskym okom, deti tortilu s mäsom a zeleninou.
@vanessad15 Ale takáto diskusia tu je už roky a má tisíce strán! https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/
@vanessad15 Kurací vývar a steaky s hranolkami.
Pecene kura, ryza, zemiaky, zeleninovy salat a fazulova kysla
@h2 Ja som ju hľadala, ale za nič som ju nemohla nájsť ďakujem!😂🙏
@vanessad15 aj skupina tu je.
@tosomja Áno viem, už som sa tam pridala☺️
Len rizoto. Vcera varil manzel (a kedze to nema v oku) mame kopec ryze... ;D
Zemiaky bud s pecenym karfiolom alebo so sparglou. Idem zachvilu na trh, tak uvidim, ci mi tam bude sympatickejsia spargla alebo karfiol a podla toho sa rozhodnem. Popoludni ideme na grilovacku.
Vcera smazene rybie file opekane zemiaky a dusena zelenina
Dnes fasirky,nove zemiaky na pare a hl.salat
Zajtra pecena hus,zemlova knedla a cervena dusena kapusta
Mozno trochu vyvaru z drobkov,ale u nas polievky moc nejdu...
@vanessad15 na obed spagety carbonara, na veceru spekacky upecenie nad ohniskom 😍
@vanessad15 knedľa a hlivova omáčka s mäsom
Včera vyprážaný karfiol a nové zemiaky,dnes kelový prívar so špaldovými pagáčikmi,zajtra hrachovo-karfiolová pol.s haluškami,peč.kur.mäso,ryža,kompót,hlávkový šalát.
Ja ryzu som.hodila do truby a muz urobil kuracie sote.
Veceru mame vzdy suchu, nevarime.
@vanessad15 dnes máme večer grilovačku. Obed variť nebudem.
@vanessad15 polievku zo zeleneho hrasku vcera som stihla obrat na zahrade nastastie od vecera leje a langose . Na veceru rozky vo vajjcku alebo co budu chciet..
@vanessad15 my dnes na obed chobotnicu +šalát, na večeru cuketová frittata+ šalát
Kura na paprike s haluškami a večer sme pozvaní na grilovačku, takže to mám dnes vybavené 😊 inak je tu skupina "Dnes na obed", kde vždy nájdem inšpiráciu aj s foto, takže odporúčam sa pridať 😊