Baby poraďte čo dnes variť alebo čo vy varíte ja už naozaj neviem čo vymyslieť ☺️
U nás budú hamburgery, lečo a aj mäso v páci s ryžou
U nas budu transylvanske medailonky a prilohu si vyberie drobec. Ale asi cestoviny ako ho poznam 🙂
U nás je slepačí vývar + mušličky, kuracie na prírodno s baby karotkou + ryža
Zeleninová polievka s párkom, plnené kuracie stehná, zemiaková kaša, kyslá uhorka.
Zemiaková kaša a fašírky, uhorkový šalát
Kremova tekvicova a granadir
Pecene maso s ryzou a sosovicova polievka
Králik, špenát a zemiakové knedle.
Lečo.
Kyslu polievku a hovädzie s koprovkou a zemiaky
kurací paprikáš s cestovinou...
My máme bravčové mäso na hrášku s tarhoňou 🙂
Sviečkovú z br.karé robím
zapekaný karfiol
My robíme plnku ako do kurčaťa, len bez toho kurčaťa.😀 Upečiem ju na papieri na pečenie.
Toto je výborná skupina ktorá rieši presne tento problém 😉
https://www.modrykonik.sk/group/2000/
Viedenská roštenka a cestovinová ryža. A čokoládovo malinový koláč.
Cesnačka a halušky s mäsom alebo bryndzou
Granadir 😊
my mame zo vcera stroganov kuraci s ryzou.
Včera som robila rýchlu cuketovú polievku a dnes asi dovarím k tomu lečo so slaninkou a bulgurom (ten idem robiť prvý krát). Na zajtra sa mi už rozmrazuje bravčové na rezne.
@bessie12 vitaj v klube, u nas to iste. pytam sa dcer napr v piatok vecer, ze co budeme varit v nedelu, aby som vedela v sobotu rano popripade dokupit suroviny oni nevedia. a ja uz tiez neviem, co varit. ale uz sa tesim na dalsi tyzden kedy odchadzame do HR a tam mi bude stacit otvorit jedalny listok a vybrat si 🙂
U nas dnes spagety s paradajkovou omackou a masovymi gulickami 😋
My mame pečene mäso (bocik a pliecko) s dusenou hlavkovou kapustou a knedlou. Pred tym sme mali zemiakovy prívarok s kôprom a fasirkami. Da sa aj s vajíčkom alebo pečenou klobaskou.
Bolonské špagety 🍝🍝🍝
Cuketovy privarok s vajickom a fasirkou a domaci chlebik 🙂
dukatove buchticky sa tu robia