Čo dávate 10 mesačným deťom na raňajky?

punkerka2510
13. dec 2021

Ahojte Čo dávate svojim deťom 10 mesačným na raňajky Ja už neviem čo jej mám dávať stále ma jogurty a toho veľa Dnes je iba je väčšinou na mlieku na umelom mlieku sem-tam kaša pár lyžičiek z obeda asi 4 a to je tak všetko máte to tak aj vy Robíte si aj doma pre deti kašeľ napríklad ryžovú alebo tak Ak áno dajte mi nejaký typ Ďakujem

leuska1991
13. dec 2021

@punkerka2510 ranajky vacsinou ovocie. Obed polievocku,neskor druhe a na veceru uz vacsinou mliecko.

leuska1991
13. dec 2021

@punkerka2510 jogurty nedavam,zapekaju ho. Ani mliecne sa mu snazim obmedzit ,ked sa. A vela zeleninky ,uvarit brokolicu,zemiaky,pecienky....vela je toho

tosomja
13. dec 2021

Výživu s piškótami, jogurt, puding, krupicu, banán. Obed uvarený , potom zase buď ovocie, alebo jogurt, večer mlieko. Kaše som nedávala ani jednému.

eugenius
14. dec 2021

Naša papá jogurt, roztek(striedku) s maslom a banan/jabĺčko/iné a má takmer deväť mesiacov. Niekedy nechce, idú jej zúbky

bubik6x
14. dec 2021

@punkerka2510 moja jedavala vždy iba vajcia na akýkoľvek spôsob, nič iné nechcela, ale môžeš tiež ovocie, zeleninu, výživy, piškóty s mliekom

ingica185
14. dec 2021

@punkerka2510 ahoj, davam sladke kase, cize bud pohanku, ovsene vlocky, kukuricnu polentu, ryzove vlocky, pseno... uvarim a bud to zmiesam iba s ovocim alebo potom ovocie s jogurtom, acidkom... pripadne urobim z toho placky do rury, potrebujem iba pridat vajce a na zahustenie dodam rozmlete ovsene vlocky ci kokos/lanove semienka... na ranajky sa da dat aj prazenica, domaci kvaskovy chlebik s natierkou domacou volajakou ci maslom a zeleninkou... mne sa paci BLW - styl stravovania, nejdem a 100% podla toho, ale v principe to, co jes ty (upravit do zdravej podoby) moze ochutnat aj dieta... to som az privelmi v skratke vysvetlila, ale pointa je, ze co uvazujes ty mat na ranajky, tak s nejakou obmenou mozes dat aj krpcovi, len treba dodrzat zakladne pravidla bezpecnosti, aby to nebolo tvrde a velke - nebezpecenstvo zadusenia, pozor na alergeny...

enoula
14. dec 2021

Asi vtedy niekedy zacal s kasami na raňajky a je ich dodnes väčšinou rano.. len take obyčajné, s vodou varene, nic do toho nechcel.. ryzova (namocena na noc, uvarena, mixnuta), psenova, ovsena (z vlociek), pohankova, mix obilnin, sem tam kukuričná, ale ta nie je az tak oblubena
Pre väčšie dieta sa da uz pekne obmieňať
A take male nepotrebuje ešte sladké, na co mu davat cukor, ešte sa ho naje..