Mamičky poradíte nejaké pomazánky alebo nejaké prílohy ku chlebíku? my točíme dookola len syr kiri, pražskú šunku, masielko, džemík... Ak máte niečo, čo fajne chutí Vašim drobcom budem veľmi rada 😉 Ak je to niečo zložitejšie poprosím aj postup. ďakujem.
ahoj ja kupujem natierku manna byva pazitkova z plesnivym syrom ale aj cista
Ja davam najcastejsie len na sucho opaceny chlebik s olivovym olejom,alebo avokado popucim-mozes natriet len tak,alebo vymixujes s maslom ci syrom. Ale avokado je dost mastne,tak tuk k nemu ani netreba.
Tiež možes ,ked varis masovu polievku,vybrat masko vymixovat ho a rozmiesat so syrom,ci maslom-mas tak masovu natierku.
Možes aj rozne druhy zeleninky- uvarenej -/brokolica,cukina,fazulka.../pomixovat s maslom a mas zas zeleninovu natierku.
Aj tuniakovu možes spravit,vajickovu atd.
Fantazii sa medze nekladu. 😉
mame nas domaci medik - takze s masielkom vymiesam a pochutka. 🙂
v tomto veku uz moze natierky vajickovu, tvarohovu, z vareneho masa a z varenej zeleniny z polievky , alebo akejkolvek varenej zeleniny, napr aj z varenej cervenej sosvice s trochou masla vymiesta a osolit, ta sosovica je bez supiek, tuniakovu, rybaciu,
ako rada by som ja robila natierky, ja ich zboznujem a moje deti len suchy rohlik, ci chlieb, maximalne s maslom a starsi aj sunku, ale mladsi ani to 😖
ahoj ja tiez robievam vajickovu pomazanku,tvarohovu, a tuniakovu.potom na chlebik-masielko alebo kiri so sunkou,dzemovy chleba alebo chlebik + nejaka zeleninka no najcastejsie su to paradajky.ja som uz dala aj detske parky-nezabijajte ma kvoli tomu 😉 alebo ak ma chut dostane len pusty rohlik...
kazde dieta je ine, moja prva dcera mi nikdy na chlebe nechcela jest nic sladke, takze sme davali maslo, syry a sunku a salamky, mladsia dcera celkovo zje maloco, na chlebiku jej chuti tvrdy syr, sunka a bravcova mast s rajcinou a parky jeme bez chleba 😀 pomazanky nerobim ziadne, ja to nelubim a v skolke toho este bude mat dost 😅
ja deťom robievam natierky asi všetkeho druhu 😀 miluju natierky a radšej ich urobim doma ako keby som im mala kupovať tie umeliny 😅
tak papaju s pečivom bud tie spomínane natierky,šunku,syry-tie miluju tiež,pripadne chlebik s maslom a uvarenym vajičkom,samozrejme zelenina..
starši ma velmi rad šunkovu penu,no nekupujem ju často-ja osobne neznašam paštety a veci v ktorych v podtate neviem čo tam mixnute je 😅
aj ja robím len domáce pomazánky.tie z obchodu nám nechutia 😒 ale malý mi nechce ani to,len suchý chlieb alebo rožok..ale tak nenápadne mu tam natriem maslo a už su zvyká 😀
maslo, vajicko a maslo, domaci dzem, skusili sme aj sunku ta mala velky uspech, ale to len občas, nemalo by sa to
1,5 rocnemu hocico. ved hadam uz take velke dieta jedava vsetko. Dobra a rychla natierka je nasledovne: jedno male klasicke maslo, 1 ryby v konzerve, Balticke sardinky v oleji ja kupujem a jednu pasteyu. vsetko spolu vyslahat az do peny, moze sa trosku prichutit vegetou, ak treba. dobra a rychla natierka.
no mojmu drobcovi chutí naj hrianka s maslom....a ked pečivo tak maslový chlebík,popríp.s detskou šunkou....iné žial nič.
Moja bude mat 2 roky a na chlebiku nezje nic,iba suchy 😒 skusala sokm snad vsetko,zial bez uspechu...