Co budete zajtra variť? 🙂 niečo aj pre deti a omáčkou, lebo mňa nič nenapadá
@mikitilik29 na zajtra halusky.
@mikitilik29 ja budem robiť vývar a palacinky. Ale mame radi kolienka a kurča na smotane, alebo mäso na šťave so zeleninou a ryžu, včera som robila kolozvarsku. Predtým špenát a zemiakovú kašu.
Koprovu omáčku s knedlikom. Moje deti sú tiež omáčkové. 😁
My mame paradajkovu kapustu s masovymi gulkami a večera bude fazulovica a údeným, zeleninou a rezancami
Zajtra vajíčkové alebo syrové spätzle a v nedeľu bude asi kuracie prsia na šaláte
@mikitilik29 pečienky s ryžou
kuracie prsia v rajčinovo smotanovej omáčke.Síce už sme to mali aj dneska ale ostane aj zajtra na obed🙂
Zemiakovu polievku na kyslo a bryndzove halusky.
Rozmýšľam či urobiť už zajtra sviečkovú alebo počkať do nedele
@mikitilik29 sobota : vyvar a hovadzie na pive s ryzou..... Nedela : grilovacka 😉😉
@mikitilik29 Ja zajtra batatove placky a v nedelu divinu v sipkovej omacke s knedlou.
@mikitilik29 Zemiakovú kašu a kuracie stehná na kyslej kapuste..
Vyprážanú šunku plnenú syrom a zemiakovou kašou. V nedelu kuracie prsia plnené oštiepkom a sušenými paradajkami a syrovú omáčku, hranolky, ryžu.
Langose 🙂 A ked chces s omackou,tak s tatarskou, pre deti s kecupovovu :D
Bryndzove halusky
segedin s morcacim masom a domaca knedla
My mame palacinky, francuzske zemiaky zo včera a teraz som varila penne a mäsko na šťave s hráškom.. ale čo zajtra, netuším
@mikitilik29 vďaka ženy za nápady😊
Dnes som robila perkelt z vykostenych kuracích stehien s kolienkami a šišky . A zajtra to dojeme a budú rezne .
Sviečkovú a vývar
dnes spanielske vtacky so zemiakmi, zajtra si spravime sushi
karfiol , zemiaky...
nedeľa - kuracie stehná, plnka, ryža, kompót