Kto nespi a nesexuje alebo dosexoval a nemôže spat ako ja poraďte co budete zajtra variť??
hovädzí vývar s rezancami, zemiakový šalát vyprážaný kapor, popr. rezeň, Grécka mrkvová torta.... Dobrú noc.
originálna téma 👍 bez vulgarizmov, neurazí... a predsa úplne mimo 😂
@lujza7512 😂pobavilaaaa 😂 kiracie rezne v cesticku s ryzou, a tvarohovo kablkovy kolac
my co nesexujeme uz mame navarene!
Rezne a pecene kuracie dtehna,zemiaky na masle a ryzu,kompot ceresnovy.Polievku slepaciu mam hotovu aj ceresnovu bublaninu
Segedin 😄
Ja som pred hodinou vypla v rúre francúzske zemiaky, tentokrát s veľkou dávkou kyslej kapusty na radosť dcérke a cibule na radosť manželovi v obrovskom pekáči plechovom 🙂
Idem piect kačacie stehná s kapustou a knedľou. A na veceru budem varit cestoviny k pliecku na bratislavský sposob😀
Zajtra porozmýšľam 🤔☺️
zajtra, teda dnes uz nic varit nebudem. Na obed som vysmazila hromadu sniciel, tie sa budu dnes pojedat.
Navarili sme dnes hovädzí vývar a zajtra vysmazim syr a k tomu zemiaky 😂
My zajtra kuracie mäsko na horčici a zemiaková kaša.Od dnes ešte ostal guláš, dojeme ako polievku. Včera som kúpila lístkové cesto,tak asi štrúdľu alebo možno iný koláč, uvidím
Trošku lepšie sexovať a nemusíš rozmýšľať čo variť, muž ti navarí nedeľné menu i sám 😉
🤣