Ahojte, čo idete variť v najbližších dňoch?
Už by to chcelo dáke ľahšie jedlá po tých sviatkoch, tak hľadám inšpirácie 🙂
Zajtra vôbec neviem, ani v sobotu a v nedeľu asi rajcinovu polievku a lasagne
V sobotu francúzske zemiaky, v nedeľu segedínsky guláš a domácu knedľu
Ja budem zajtra robit raznici na plechu a cez vikend spanielske vtacky s ryzou 😋
Zajtra panenka s jemnou smotanovo-syrovou omáčkou so šampiňónmi a zemiaky/hranolky ci cestoviny k tomu. Pre seba by som chcela urobit zeleninove rizoto. Cez víkend kuracie štvrte zo zemiakmi a zeleninou. Všetko v jednom pekaciku alebo zapekanú krkovičku s ryžou. To by možno mohlo byt v pondelok. Možno sa mi podarí navariť na 2 dni 🙂
Plnena paprika bez papriky
V sobotu šampiňóno- zeleninovú polievku a langoše a v nedeľu svieckovu s knedľou
Nič mäsité, risotto so špenátom , grilovanú zeleninu a encián, zeleninovú polievku
Mám teraz taký cieľ variť jedlá ktoré bežne nevarím. Preto plánujem jeden deň toto https://www.aktivneazdravo.sk/bulgur-so-sampino... len s tým rozdielom že mám kúpený už hotový kebab z Kauflandu ako posledný buran.
A v nedeľu chcem skúsiť toto čo som nikdy nevarila ani nejedla https://www.fitrecepty.sk/recept/sosovicovy-dha.... A k tomu ako prílohu toto (noačo že k tomu pesto nepasuje)
Špenátové palacinky plnené tofu so zeleninou. Dcéra si vypýtala. Paradajkovú polievku. A chlapom grilované morčacie mäso. V nedeľu chlapom asi bryndzové halušky. Tie si dá aj dcéra. Mne zostane tofu s palacinkami. Mňam.
Polievku z červenej šošovice s párkom a zajka na rozmaríne, slaninke a šampanskom (je suché, nechutí nám, tak pôjde na zajaca). V sobotu tradične večer kvaskovu pizzu.
Ešte musím kimchi naložiť cez víkend, lebo ho manžel dojedol dnes.
Na víkend robím chalanom krmovu polievku z červenej šošovice a ako hlavné jedlo safranove rizoto a v nedeľu si dáme bud krevetovy šalát alebo jarné závitky.
Zajtra vypražany syr, v sobotu varené kuracie mäso z polievky so zeleninou a k tomu zemiaky, v nedelu sviečkovú a domacu knedľu
Celkom nič , prestravujeme sa v Prahe na dovolenke.budú obskakovať nás 🤸 ako sa ja teším
Kuracie na smotane a nokerle
Fazulovu polievku s fliackami a sulance so struhankou.
pecene zemiaky s encianom
Dnes sme dojedli kolozvarsku zajtra budu pirohy a fazulova polievka
my ešte dojedáme z nového roka...
šalát, vývar, mäsová roláda, kapustnica s klobásou a mäsom... asi tak v sobotu všetko dojeme
Francúzske zemiaky. Mňam
Ja sa chystam na jahnacinu so susenymi slivkami a v sobotu mozno ciernooke fazulky so spenatom.
Asi niečo z kuracieho mäsa iba na šťave