Čo budete dnes večerať?

anabel2341
13. apr 2021

Ahojte čo budete dnes večerať ? Nejaký dobrý recept nápad ? Ďakujem Vám

ivkazba
13. apr 2021

Tagliatelle, kuriatková omáčka a grilovaná panenka.

martyzpp
13. apr 2021

@anabel2341 tortilly s baby spenatom a syrom. Vcera sme mali toasty s paradajkou, sunkou, spenatom a cheddarom.

zuvelyn
13. apr 2021

Vyvar, rezne so zemiakmi (muzovi na veceru a do prace na obed) grilovane kuracie prsia na prirodno so zeleninovym salatom

zefyra
13. apr 2021

Zapekané cuketa s kuracím mäsom a syrom

zanetakovacsova
13. apr 2021

Ja som si spravila rizoto z tarhone😛

elizabet173
13. apr 2021

@anabel2341 hodila som kuracie stehná do rúry upiecť a ryžu, ja si k nim dám šalát - opečiem na panvici na plátky pokrájaný baklažán a cuketu, pridám na plátky nakrájaný cesnek - dosť, orestujem rýchlo aby nezhorkol, pridám paradajky, pustia šťavu, okorením, podusím, soľ nedávam.

simsalabim
13. apr 2021

Brokolicove tasticky a salat.

marpel
13. apr 2021

Cely deň čakám, kým príde manžel konečne domov a donesie mi čerstvé rožky a tresku. 😅🤷🏻‍♀️🤰🏻

obcanka123
13. apr 2021

@anabel2341 my budeme mať wrap so zeleninou ☺️

elizabet173
13. apr 2021

@marpel si zabila !!!!!! 😅

nikayla
13. apr 2021

Špagety Alfredo 😉

marpel
13. apr 2021

@elizabet173 aj take dni sú 😂😂😂. Ale väčšinou nemám takéto nároky. 😄

erickatt
13. apr 2021

Knedľa s vajickom

0silvia0
13. apr 2021

@anabel2341 opekana ryza so sojovym masom

saxana000
13. apr 2021

Mame svieckovu od nedele.. 😄

iinuska
13. apr 2021

Cestoviny so zeleninou

oli18
13. apr 2021

Vajíčkovú tlačenku, chlieb.

henka123123
13. apr 2021

Chleba s karickou sunkovy salam.salatova uhorka...mensi syn dostane instantnu kasu

number19
13. apr 2021

Pre muza tvarohovo paprikova natierka s mladou cibulkou/domaci chlieb a pre malu ten isty chlieb vo vajicku...k tomu zeleninovy salat...zajtra planujem domace halusky s vajickom, potom asi rybie prsty s hranolkami, alebo wrap s tuniakom a salatom...

stevvvka
13. apr 2021

Grilovaní krkovicu a opekané zemiaky. Najlepší je na tom ale ten cesnakový dresing 😄

lopka1313
13. apr 2021

Bezlepkovy chleba s majkou a paradajkami a acidkom 🙂 alebo mame este francuzske zemiaky, ale tie asi skor zajtra na obed. Nemienim varit kazdy vecer (varievam po veceroch, pretoze pracujem a nosim si jedlo do prace a priatel robi z domu), radsej raz za 2-3 a vecere mavame rozne, teple len obcas 🙂

lilitela
13. apr 2021

Davam like vsetkym, co maju chlieb s niecim, ako to fakt varite pomaly ze nedelne menu na veceru uprostred tyzdna? Klobuk dolu teda, ze to zvladate, a s hmotnostou nemate problemy? Ja kebyze toto dam vecer, tak sa ani na plne brucho nevyspim. 🙂

0silvia0
13. apr 2021

@lilitela sak na homeoffice je casu dost😁, ale mne zas taketo tazke jedla tiez nepridu na chut vecer...

tin331
13. apr 2021

@simsalabim môžem ta poprosiť o recept?

tin331
13. apr 2021

Ja budem robiť rýchlo-pizzu

number19
13. apr 2021

@lopka1313 My sme 3 doma (home office-nemam veru casu dost-stale na teamsoch, homeschooling). Obedy tiez vzdy teple, ale snazim sa varit na 2 dni. Nemienim stat pri sporaku kazdy den. Ale robim to tak ze napr: vcera som piekla kura so zemiakmi a zeleninou v rure. Polovica zostala, ale dnes som spravila spenatovu strudlu, polovica zostala. Tak zajtra zase kura a pozajtra strudla. Jedlu sa v chladnicke ob-den nic nestane a my mame aspon obmenu a ja pocas 4 dni varim len 2x. Nie idealne ale co uz...
Vecere ako pride: parky, syr v rure, rybie prsty, vajcovy chlieb, volske oko, omeleta mi nerobi problem spravit teple, ale inac natierky a studene chlebicky (ziadne velke vyvaranie)....vzdy zelenina a na ranajky stale ovocie...

25daniela
13. apr 2021

Stroganov s ryžou, ale to už budú mať aj zajtra muž a deti na obed.

magnetka
13. apr 2021

Makovku a jogurt.

simsalabim
13. apr 2021

@tin331 recept uz nemam, varim z hlavy 😅 Ale u nas toto zjedia aj uhlavni nepriatelia brokolice 😂 Potrebujes brokolicu, por, taveny syr a listkove cesto. Na pare si uvarim asi pol brokolice rozbratej na ruzicky (cca 10 min). Uvarenu popucim na kusky. V panvici na olivovom oleji poprazim nasekany por, pridam brokolicu, mlete cierne korenie, trosku soli a pridam taveny syr bambino - kolko mam, pol crievka ci cele... necham vychladnut. Z listkoveho cesta urobim tasticky, potriem vajcom, upeciem na plechu. Zajedame so salatom 👍

lilitela
13. apr 2021

Aby som nebola off topic, dnes avokadovu natierku s pecivom, vcera boli kolace s kupovanym listkovym cestom, tak som donho len roztrela bryndzu ochutila, zabalila a dala piect. Inak tiez dost mastne.