Ahojte Holky , pekárky hocikto☺️ prišla som si pre radu možno niekto bude vedieť poradiť. Pečiem na oslavu a rozhodla som sa že urobím aj likerove špice lenže nemám taký ten nástavec na ten špic ( fu,asi ma chápete neviem sa vyjadrit ) asi sa to nedá nijak inak urobiť však ? Už sa mi to nechce zháňať po obchodoch
Z obchodu Šikovná mama ti príde najneskôr v utorok, ak objednas dnes
S normálnou špičkou maličkou urob steny ale špice nebudú ani vysoké ani rovné ... ale myslím, že chuti to neuberie. Ja špičku mám, a robila som naposledy špice v zime a i tak boli pokrútené ... :D
Majú to v predajni s domácimi potrebami, mala by si bez problémov zohnať. Ja som si tam kúpila v presvedčení, že nájdem recept na špice, ktoré by chutili ako tie z môjho detstva, čiže osemdesiate roky. Dievčatá, nemáte taký zaručený recept? Je ich plno, ale či tie špice budú chutiť tak, ako si predstavujem… ☺️
@mijunik pozri na stránku https://tortyodmamy.sme.sk/, ale ako chutia, neviem, nemám ich odskúšané, ešte ma na ne nikto neukecal a ja to neľúbim
@elizabet173 ďakujem ☺️
Ja som si tu špičku objednala cez internet, super sa s tým robí, milujem spice 😊😄