Ahojte🙂,
hľadám inšpirácie na nejaké obmeny, tak mi napadlo sa spýtať, čím radi plníte štrúdle vy?🙂Idealne aj nejaké vaše nezvyklé kombinácie.😁
Ja mam rada struhankovo orechovu plus jablka.
A strúhanku predtým opražíš na panvici alebo to len zmiešaš rovno? 🙂
Čerešne, višne, kapusta a chcem skúsiť marhuľovú
Dnes som robila jablkovu s hrozienkami, a tvarohovú + čučoriedky+ nutela
Mak+jablko.
Struhanku treba oprazit na masle. Ked je vonava a do ruzova opecena, prilejem tam cca 1 dcl vody. Urobia sa take hrudky, ktore potom rukou rozmrvim. Tu vodu tam treba, inak je sucha. A ku struhanke pasuje skorica a vanilkovy cukor (alebo skoricovy cukor)
Nasi maju radi mak s jablkami...ja milujem len jablkovu...posypem struhankou, dam vyzmykane jablka, cukor q skoricu...mnamka...moja mama robievala tvaroh s marhulami...
Struhanka a jablka, orechy a jablka, visne a mak, tvaroh z hrozienkami a v Srbsku som jedla s vanilkovym pudingom a aj marhulovu s mandlami
Struhanku vzdy oprazim pridam cukor a skoricu a jablka sa u nas krajaju na platky, potom nepustia stavu a strudla nie je rozmocena.
Mak s jablkami
kokos s cokoladou , nutela- jahody, tvaroh s marhulami ,ribezle a struhanka oprazena, jogurt s avokadom - bananom , co mam doma to tam šupnem 🙂
Tak najnovsie , cesto potriet lotus pomazankou , na to nakrajane jablcka na kocky a zrolobat a upiect , jednoduche a rychle a silno navykove 🥲😉😁
Ďakujem vám za super tipy, určite poskúšam.🙂
Cuketa, feta a prosciutto.
Mama robí tak že dáva mak+hrozna. Je to fantázia. A hrušky +hrozienka.
A ja robím tak že mak+jablká.alebo mak+višne.. taká klasika.
Mak +višne