Čím plníte zapečené toasty?

12. aug 2024

Mile zeny, prosim inspirujte ma co davate do toustov, ktore potom date zapiect do toustovaca? Dikes

riyadh
12. aug 2024

Syr salama sunka slanina plesnivy syr atd plus zelenina 😊

autor
12. aug 2024

@riyadh Aku zeleninu davas? 🙂

katica06
12. aug 2024

Milujem cibuľu v toastoch, deti majú radšej paradajky

lindous
12. aug 2024

Najčastejšie taká úplná klasika máslo, horčica, šunka a syr, zeleninu len vedľa, ale v školskom bufete som tam mala celkom rada kukuricu 😂 a ešte mám rada aj pesto, prosciutto a mozzarella 😊 a môj chlap má rad aj tuniakový s červenou cibuľou

nedockavka372
12. aug 2024

Kečup, oregano, šunka, saláma, cherry, niva, mozzarella, cibuľa 🙂

katkaseiner
12. aug 2024

cokolvek uz spomenute, ale zeleninu len vedla... na cerstvo chuti lepsie

natall113
12. aug 2024

Ja mám rada rôzne kombinácie maslo, šunka, syr, mozzarella, paradajky
Bazalkove pesto, mozzarella, rajčina
Smotanová nátierka, maslo, šunka, cibuľa, syr, kukurica
Rajčinovy pretlak, drevená bazalka, mozzarella
Rajčinovy pretlak, drevená bazalka a cesnak, brokolica a kuracie prsia

slavomira236
12. aug 2024

Sebe sunku/salamu majonezu kukuricu syr patadajku uhorku alebo salat..deti max kukuricu zeleninu nechcu

madeincssr
12. aug 2024

Kto chce obmedzovat maslo/margarin, tak ku zelenine je idealne namiesto nich pokvapkat pred oblozenim kvalitnym olivovym olejom. A kto rad tuniaka, tak idealne tiez toho v olivovom oleji. Chutovo to zjemni, ako keby nahradi maslo.

miskamisiq
12. aug 2024

Kupujem tmavý toustovy chlieb.... Jednu stranu natriem Lucinou, dám šunku, syr, sušené paradajky a trosku chalapeno. Druhú stranu natriem Helmans barbeque a dám zapiecť. K tomu si dám trosku tatárskej omáčky a zeleninu.

pukina
12. aug 2024

preco som otvorila tuto debatu? teraz som hladna a nemam doma toasty😀

kristiii
12. aug 2024

@pukina asi tak..Ale čo som si z nej vzala? Že zajtra cestou od zubára mám kúpiť toustovy chlieb 🤤
A autorka my dávame šunka/saláma, syr, kečup, pizza korenie, občas kukurica, občas natriem maslom inokedy nie. Po upečení natriem podľa chuti majonézou, syn tatarkou..alebo aj nie. Ja som si zvykla dávať aj cibuľu, ale od covidu ju nemôžem. Ale rôzne zložitejšie kombinácie tu padli zaujímavé, možno tiež niečo z toho vyskúšam.

xsuzannex
12. aug 2024

My len natierkove maslo, sunka, salama, syr. K tomu vedla zeleninu. Ale po tejto debate zistujem ze som malo kreativna 😄