Ahojte, trosku taka bizarna otázka... Ale boli sme raz v jednom centre a predávali tam chlebíčky a tie boki natreté asi majonézou alebo neviem čím, maslo to určite nebolo. Ale chuťovo to bolo také lepšie, by som povedala. Len ma zaujíma, či ta majonéza sa s niečím ešte mieša... Alebo ako to je
Dakujem
@lilianka28
A aký syr dávate
@vasjar V podstate aký mám doma, ale najčastejšie eidam.
My robime cesnakovu pomazanku na chlebicky
Buď cesnakovu pomazánku dávame alebo keď na rýchlo, tak ochutené natierkove maslo
ja davam tatarsku zmiesanu s pretlaceným cesnakom
@vasjar Nemohli byť natreté tatarskou omáčkou? Lebo aj tak zvyknú robiť.
Keď občas robím nátierku na chlebíčky z majonézy, tak dávam majonézu, strúhanú čerstvú mrkvu, strúhaný syr, trochu prelisovaneho cesnaku, soľ, korenie. A všetkým chutí.