Chystám sa robiť tortu, ale neviem sa rozhodnúť čím ju naplniť. Plánujem ombre tortu, takže na potiahnutie ju plánujem potrieť obyčajným krémom z mascarpone, smotany a trocha cukru. Ale čo by ste poradili dovnútra? Aký krém Vám najviac chutí? (Je jedno či sladký alebo ovocný) napíšte ten najlepší pre vás
Ja robím túto plnku, a robim ju aj s s bielou čokoládou a pod ňu potieram malinový lekvár.
Tak dosť záleží aj na tom, aký máš korpus. Svetlý, čokoládový či orechový. Ja mám najradšej gaštanovú plnku (mascarpone a gaštanové pyré) a mangovú (mascarpone a mango). A pokiaľ ide do cesta múka, tak vždy polievam po lyžiciach každú vrstvu torty nejakým rozvarom (zväčša voda s džemom príslušnej príchute), pretože fakt neznášam suchý korpus.
Aky mas korpus? Ja rada robim tak, ze si dam uvarit, rozvarit ovocie, jahody, ribezle a potom to s vodou rozmixujem a tym polievam korpus a plnku ako pride. Mame radi mascarpone, tvaroh, cukor, smotana, alebo aj s cokoladou.
ja robím pribináčikový krém. 2 šlahačky vyšľahať pridať 2 tvarohy jemné ,1kyslú smotanu,práškový cukor podla chuti a zamiešať 2 práškové olé pudingy 😉
ja mam rada plnku z mascarpone, tvarohu, pripadne do toho stopit cokoladu. a este ked je ovocie vovnutri, ale to som si vsimla, ze to nie kazdy ma rad.
Dovnútra daj ten istý krém. Uľahčíš si život a bude to super. V jednoduchosti je krása. Nekombinovala by som dva rôzne krémy, môže sa to biť.
https://varecha.pravda.sk/recepty/najlepsia-cok...