Čím nahradiť palmarín?

carolinaherr
21. okt 2024

Ahojte ženy hlavne tie čo žijú v zahraničí ( Anglicko ) .
Chcem upiecť pudingos a v recepte bolo napísané že Jak spravím ten puding tak tam mám hodiť palmarin no v anglicku nič ako palmarin , hera , cera nepredávajú pretože Angličania asi nepeču tak ako mi 😃

t1nusa
21. okt 2024

@carolinaherr obyč maslo 😊

carolinaherr
autor
21. okt 2024

@t1nusa dakujem

alienkami
21. okt 2024

Použi maslo.
Hera, Palmarín a spol. sú vlastne iba lacnejšie náhrady masla. S maslom je aj tak všetko oveľa chutnejšie.

bessie12
21. okt 2024

@carolinaherr v NL síce máme nejaké margaríny na pečenie, ale nahradzam to maslom 🙂

abcabcada
21. okt 2024

@alienkami pravda, ja mám recept na pudingoš s Palmarínom, ale dávam maslo... Neporovnateľná chuť 🙂

nika23t
21. okt 2024

@carolinaherr ako baby radia, maslo je topka. Ja len maslo používam.

kleopatra114
21. okt 2024

Peciem rada a priznám sa , že palmarin ani heru som nikdy nepoužila . Smelo do masla !🙂

carolinaherr
autor
21. okt 2024

Dakujem pekne 😍

btus
22. okt 2024

ja ani na Slovensku nepoužívam palmarín, ceru a heru. Iba maslo.

martul
22. okt 2024

@carolinaherr ja dávam všade len obyčajné maslo. Margarínový zákusok by som ani nezjedla.

lusilla
22. okt 2024

Pouzi maslo, ja peciem vacsinu kolacov s maslom, ale niekedy uprednostnim palmarin lebo ma ine zlozenie, inu konzistenciu a ked sa mi obcas drobi tak pridam kusok palmarinu a to mi to cesto spoji ale to su take trene cesta neviem ake mas ty. Daj maslo 🙂