Ahojte robím cheesecake a v recepte som si až teraz všimla kukuričný škrob...dá sa to nahradiť mukov napr? Idu tam len 4 čajové lyžičky.Dakujem
@lucyhatala Môžeš aj hladkú múku alebo zlatý klas, prípadne vanilkový puding.
ano, aj puding sa da,a le to je prakticky kukuricny skrob. pripadne v niektorych aj ryzovy som videla, no mozno este nejake aromy su v tom.
@majamat vyskúšam tu ryzovu múku🙂 uvidíme 😂
@lucyhatala skrob nahradis pudingovym praskom, nie mukou
Ryžovu múku nie ani žiadnu inú. Daj tam z pudingu alebo zlatý klas to máš skoro čistý ochuteny skrob 😉
@konikmodry111
@viestta co ak je dovod, ze nechce kukuricu? otom nemoze nahradzat pudingom. vsak samozrejme mozem sa mylit.
@lucyhatala vsak treba poskusat, preco nechces skrobom?
@majamat ja neviem aký ma dôvod, ja len píšem čo jej ten skrob nahradí najlepšie
@konikmodry111 vsak ja viem, neuviedla dovod, len mi to napadlo, ze by to tak mohlo byt
@majamat alebo nemá doma puding 😄
Zlaty klas je kukuricny skrob! Alebo aj puding.
@konikmodry111 presne tak🙂
@lucyhatala este je dolezite na co. do kolacov mam recept normalne krem z muky, no na jedenie, neviem cim nahradit,a k by si chcela urobit puding.
mozno by da to dalo aj z hladkej muky, ale musis poriadne ochutit, aby ju tak nebolo citti.
@majamat dala som múku a nik si nič nevšimol 🙂
@lucyhatala tak super. aspon to mas odskusane a uz vies, ako si poradit.
treba skusit. podla mna ano, ale tieto skorby su dost jemne, tak asi mozno nejaku hladku muku. neviem to isto, ale myslim si