Ahojte, robila som bazovy sirup ale už na sporáku som nedala ho zovriet. Počkala som kým sa iba rozpustí cukor a potom som dala do sklíčko.
Sirup nie je husty, myslíte že ešte môžem vyliať nazad do hrnca a dat zovriet?
Hustost nezalezi zovretia ale od cukru - dala si ho dost?minimalne kilo na liter.
Lebo su rozne recepty, niekde vre, niekde len zovrie, inde na nizkych teplotach sa cukor roztopi a zas moj svagor bez sporaku, cukor necha rozpustit uplne na studeno len miesanim. A ma krasne husty co vydrzi vo flasi rok
@vasjar ja som robila tento a je super a dosť hustý … bez zovretia len za studena miešaním https://www.mimibazar.sk/recept/27367/bazovy-sirup
@selena_luna na 2 l som dala 1,75kg cukru
@vasjar to je dost 🤷♀️ skus ten recept na studeno, ten mi pekne vysiel
@miriam11 daj recept aj s postupom 👀
Áno