Chutné mrazené hríby

msnesquik
12. sep 2023

Ahojte, máte tip na fakt chutné mrazené hríby? Potrebovala by som zajtra kupit, v meste mame Lidl, Billu, Kaufland, Tesco, Jednotu, dakujem

klarissa25
12. sep 2023

Lidl nemá mrazene huby

jumama
12. sep 2023

A co by si z nich chcea varit? Nie su lepsie cerstve alebo susene? Priznam sa, len raz v zivote som si kupila zmes mrazenych hribov v Metre a povedala som si, ze nikdy viac. Oni boli na pohľad veľmi pekne, taka zmes dubakov a hribov smerkovych, ale chutne neboli. Odvtedy radsej kupim cerstve sampiony alebo hlivu a k tomu susene, susene namocim a ponornym mixerom rozmixujem a tym podlejem, podusim - mas potom aj peknu hribovu vonu.

zuzanna33
12. sep 2023

@msnesquik Radšej sušené nemajú v sebe toľko vody ako mrazené a oveľa viac voňajú.

zuzanaa239
12. sep 2023

V Lidli majú čerstvé kuriatka, mrazene hríby nie sú vôbec dobre, to skôr kúpte sušené.

catherinah
12. sep 2023

Coop Jednota ma mrazene huby, celkom su fajn.

msnesquik
autor
12. sep 2023

Susene praveze mam a chcela som to skombinovat s mrazenymi este, sampinony su na mna "malo" hribove (chutovo), hliva tiez, pracovala som v restike a tam robil kuchar rizoto z mrazenych a bolo to fantasticke
Chystam sa robit omacku

zuzanaa239
12. sep 2023

@msnesquik skúste potom ešte zavárané myslím Franz Josef má v Kauflande, mrazene sú už ako špongia, je to zlý spôsob uchovania húb.

barcinka13
12. sep 2023

@msnesquik ja som sem tam kúpila v Kauflande a presne rizoto z nich bolo skvele

minenkak
12. sep 2023

@msnesquik vybehni hocikde do lesa určite najdesy

msnesquik
autor
13. sep 2023

@minenkak to je to, ze ja hriby nepoznam. 🙈

minenkak
13. sep 2023

@msnesquik všetko so má na spodku ako keby špongiu môžeš zbierať,nič ťa neotravi ,najhoršie čo sa stane ,že ťa huba bude horká ,ale ešte aj tá je liečivá

fido69
5. apr 2024

@minenkak Ak si uvarí hríb satanský, tak ma hodne veľký problém... 😉

minenkak
5. apr 2024

@fido69 hríb satan po uvedení môžeš kľudne jesť,len tak mimochodom

fido69
5. apr 2024

@minenkak Ja by som ho nerobil. 😉

minenkak
5. apr 2024

@fido69 nemusíš a ani ti nik neukáže ,ale po uvarení sa nikomu nič nestane