Ahojte, nemate nejaky osvedceny recept na take kuracie kusky chrumkave co maju v azijskych bistrach? Chcela by som skusit doma a neviem v com je to obalene ze je to take chrumkave.
Ja robievam stripsy kuracie a najnovšie som.robila kura v sladko kyslej omáčke.das do pacu mäsko a potom obalíš v zemiakovom skrine 🙂 a stripsy obalujem v mix strúhanka a zemiakový škrob alebo rezdrvene cornflakes a zemiakový škrob 🙂pozri si tasty na FB ázijské recepty 🙂
Haha že v zemiakovom skrine :D samozrejme skrobe malo byť 🙂 ach tieto telefóny ;)
Ale ste mi teraz narobili chute, toto moc ľúbim a tiež som nevedela, jak to urobiť aby to bolo také chrumkavé jak má byť. Takže zajtra skúšam aj ja 😀
@mirka6661 ja dávam vždy mäso o deň skôr do páči ..mäsko sa prechuti a zmäkne a niekedy dávam aj medik ..keď robím v sladko kyslej omáčke potom 🙂 a v pohode sa obalí ..a teraz keď nemám toľko času tak normálne do tých kúskov zamiesam škrob urobím z toho kvázi cestíčko a je za chvíľku hotové 🙂
Daj si do youtube kura teriyaki
Ja robievam tak