Ahojte prosim mate niekto skusenost s pecenim cheesecaku vo forme, ktora sa neda otvarat? Mam taku okruhlu sklenenu, len sa bojim, ci sa to bude potom dat z toho servirovat tak, aby ostal ten odkrojeny kusok po kope a pekny 😀
Dakujem za rady.
@lili929 Ja robim v takej forme stale ale steny tej formy su mierne na sikmo... nie su uplne kolme, takze sa to trochu lahsie vybera.
Robim tak ze keksikovo-maslove dno natlacim aj na strany formy az uplne do vrchu formy. Prvy kusok je najtazie vybrat... ten sa vacsinou zlomy, ale ostatne uz idu v pohode. Narezem a vyberiem z casti z boku... z toho prazdneho miesta kde bol prvy kusok.
Ja robievam v silikonovej okruhlej forme. Niekedy ten prvy pri vyberani padne za obet, ale okamzite sa zje 😂 ostatne idu super.
Supeer, dakujem, vyskusam to 🙂 ten prvy co sa bude zle vyberat zjem ja 😀
Skúsenosť nemám a nerobila by som to tak, lebo pri vyberani už narezaného podľa mna "zničís" pekný tvar..ten prvý určite a ďalší vedla neho tiež..
Ja by som dala papier na pečenie, ten pred podávaním vytiahla a až tak narezala a dala na tanier