Podeľte sa s nejakým receptom či teplý či studený
Moje klasiky, ktoré doma idú sú
Cestovinový šalát "čo dom dal" - obľúbená zelenina, ktorá je v chladničke (uhorka, paprika, rajčína, nastrúhaná mrkva, jarná cibuľka), kukurica, syr a šunka na kúsky a ako dressing tiež čo chladnička dá, buď kyslá smotana s trochou tatárskej alebo biely jogurt s trochou tatárskej, soľ a korenie podľa chuti, najlepší je odstáty, keď sa všetko spojí 😊
Cestovinový šalát "čo dom dal 2" - kuracie prsia na kúsky namarinujem ako na grilovanie (grilovacie korenie, horčica, cesnak) a opečiem, pridám k ceatovinám aj s trochou toho výpeku, aby sa omastili, zelenina a bylinky podľa chuti a kopa nastrúhaného parmezánu 😊 tento je dobrý aj ešte teplý, ale aj keď vychladne
Cestovinový šalát a lá grécky šalát - s rajčínami, uhorkou, červenou cibuľou, olivami a feta alebo balkánskym syrom, zakvapnuté olivovým olejom a citrónovou šťavou a dochutené oregánom a bazalkou 😊
Ja robím,vretena cestoviny,vajce na tvrdo do toho na kocky, paradajky na kocky, mäkká saláma,kukurica, tatárska omáčka s kyslou smotanou ,všetko spolu zmiešame, dochutiť soľou a korením
Cestoviny, tuniak, vajce natvrdo, cibuľka + kyslá uhorka nadrobno, kukurica, tatarka 🙂
Cestovina, kuracie prsia uvarené/sunka, kukurica, hrášok, kyslá uhorka, stonkovy zeler, 2 vajci a kysla smotana+lyžica majonézy+worchester+horčica+soľ,korenie
Ja robím cestovina, hrach mrazený, kukurica z konzervy, šunka nakrájaná na kocky, cibuľa na drobno, vegeta, jogurt a tatarka
cestoviny, podla chuti, orestovane kuracie masko, trosku majonezky, trosku tatarky, koreniny tiez podla chuti, kukurica, na drobno nakrajana paprika, ja davam cervenu a zltu 🙂
mňam, inak to znie super takéto ľahké cestovinové šalátiky 🙂 pozerám ale že väčšina robí s rovnakým základom 🙂
šalátová uhorka , 4-5 rajčín, paprika , reďkovka všetko na kúsky narezať , cestovinu uvariť . Ja pridám kuracie mäso na kúsky nakrájané a osmažené s kari korením. Všetko zmiešam, posypem šalátovým korením a vmiešam kyslú smotanu .