Prosiim vás poradíte mi čo mám robiť? Urobila som si cesto na pizzu, už som ho chcela tvarovať ale strašne sa lepí a trhá. Čo s ním ? Pridať muku ? Alebo som dala veľa oleja keď je take lepkave? Nechala som ho kysnut viac ako dve hodiny, na radiatore môže byt aj preto take? Dala som ho schladiť do chladničky snad to pomoze ale SOm z toho sklamana absolútne vôbec sa s ním nedá pracovat. Da sa ešte zachranit alebo rovno dať do kosa ?
Pridaj trošku múky a ešte raz premies
ak sa lepí, poriadne pomúč, nechaj chvíľu odležať a potom skús vaľkať. 🙂
No cesto na pizzu mi vždy kysne v chladničke.
rozdel si to na davky na pizzu, a daj zachladit. Potom na riadne pomucenej doske to rozvalkaj,vytvaruj...
Tak pomohlo že som to dala do chladničky 🙂 už je aj po nej😅
no na radiotore určite nie...to cesto sa ti zohrialo preto je lepkavé...daj do chladničky nech ho stiahne