Ahojte..spytam sa taku zakladnu vec 🙈 preco musi cesto v chladnicke odpocivat cca den? Keby spravim cesto a dam na hodinu do chladnicky, mozem spravit uz medovnicky?
https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&x=... toto môžeš piecť hneď , robím už roky.
Urob ich tak 3-4mm hrubé.
Pretože sa chute lepšie prepoja. Ja mám v chladničke už 4 deň a akosi sa mi nechce vôbec piecť 😄
Ja som mala hodinu v chladnicke a pekne sa urobili.
@ivana3111 tieto sú najlepšie 😊🙏
To cesto lezi skor 4 dni idealne, je to podla mna tym, ze to cesto sa musi odlezat skrz urcite spojenie surovin predpokladam. Ale potvrdilo sa mi to, ze nedockavost sa nevyplaca. Nejaka chemicka reakcia pri tej teplote musi potom spravne prebehnut…