Cesta na dovolenku a jedlo v aute

25. jún 2023

Zdravim má niekto rady čo zabaliť na jedlo 3 ročnému dieťaťu do auta? Mám hotový prikrm ale cestujeme od rana. Jedlo z odpočívadla minuly rok nemalou úspech bagety pečiva boli suche tvrde v reštauráciách so švédskymi stolami lietalo kopa much no nic príjemne. Máte niaky dobre recepty?

zuzubb007
25. jún 2023

Rezniky vzdy mame do ruky a ide sa, odlomime bagetku a vsetci sa najeme, nakrajane ovocie, tycinky

sense
25. jún 2023

Zelenina do ruky uhorka, rajčiny paprika, mrkva, kaleráb, pečivo zo sebou, pripadne Knäckebrot. Cestovinový Salat. Rezne. My mávame zo sebou vždy prenosnú chladničku. Ale je dávame aj v reštauráciách na diaľniciach, v rámci Európy. Alenteda som nevidela žeby tam muchy oblietavali l, keďže sú klimatizované a jedla v nádobách a misach na 90perc prikryté. Alebo na pumpe šaláty co si zabalene v chladničke, alebo jogurt

marca12
25. jún 2023

Rezne alebo grilovane kuracie prsia,pecivo,nakrajanu uhorku alebo zeleninu,aku lubi,ovocie a nejake pochutiny,co aj doma bezne jedava

syslik81
25. jún 2023

ja spravim vlastne bagety, roladu z mleteho masa-ta sa da jest aj studena, nakjana elenina plus ovocie zelenina - dat do termo tasky nech sa v teple nespari , chrumky a sladkosti etc ... vzdy sa da niekde zastavit na obed po ceste ..

simca06022011
27. jún 2023

Bud natrieme kopu rožkov, alebo chlieb s.reznom, zelenina do nádoby a ide sa.. vwd to.co bežne jedavate, len to zábal z domu

tosomja
27. jún 2023

Moje deti výživy kapsicky, croasanty balené, šunka, rohlík, rezeň, to by malo úspech. A ešte paradajky, uhorka, melón. Podľa toho, na ako dlho by sme išli. Keď ideme tak tri hodiny, neberiem nič, najedia sa doma. Len pijeme.