Baby, môže mi uškodiť Camembert po záruke? 🙈 zistila som to, az po zjedeni 🙈 bol viac aromaticky nez normálne
Hlavne pokojne. Žiadne uhlie neužívaj. Camembert je syr, ktorý musí dozrieť. Ak bol stále v chladničke, tak mesiac po záruke je akurát. Vo vnútri pekne krémový a nie tvrdý ako tehla. 😉
Ja som zjedla.tyzden po záruke camembert a odniesol si to žalúdok, 3 týždne bolesti, hnacky tri dni, musela som dietovat, keď som zjedla niečo ťažšie, hneď mi bolo zle...veľa šťastia, nech to nie je tvoj prípad.
Žijem 😊 nič mi nie je 😝
@dzt no ja som raz zistila že je camembert po záruke a bol to "len nejaký týždeň" a to som si ho len ugrilovala ale bol to taký smrad že som hneď vedela že nie je ok.. mne príde divné že keď bol mesiac po záruke že ti ten smrad z neho(lebo viem ako ho cítiť)nevadil a napriek tomu si ho zjedla 😁
@dzt aromatický plesnivý syr nemusí byť ešte skazený, len je viac dozretý. Alebo prezretý. Má viac tej ušľachtilej plesne. Moja babka v minukosti robila Olomoucké tvarůžky. Mala teoriu že čím viac boli zrelé, tým lepšie a chutnejšie. Ja tieto syry vrátane hermelínu jem aj mesiac po záruke.
@dzt nie, max sa pos....🙈🤣