Možno hlúpa otázka , ale prosím vás , kuracie mäso ktoré bolo varené v nedeľu , bude ešte zajtra dobre ?
Ja max 3 dni
Mne kuracina páchne už na druhý deň, po štyroch dňoch by som ho nejedla už vôbec ...
Prepáčte , mamu nemám a na internete som rýchlo nič nenašla , tak som sa poradila tu . Mám len 17😁 ďakujem za rady
Nejedla by som ho už v utorok, v piatok ani za nic
Po 4 dňoch určite by som to nejedla.
nevyhodim maso od nedele, pokial nei ej pokazene. skontrolujem prehodnotim apodla toho sa zariadim, uz sme jedli aj vo stvrtok. no ked si mi nieco nevidi - treba zhodnotit poohriati. napr pri polievke s ami stava,ze za studena vyzera dobre, po ohriadi sa nezvycajne peni - a to nie vo stvrtok, to sa mis talo dalsi den. tak take uz nejest.
a nikdy sme nemali ziadne problem z takeho jedla.
Nie, už to nejedz.
Ja som varila v sobotu sote a dovcera sa ho nikto nedotkol. Ovonala som, dala som prevriet a zjedli sa na veceru😄 nic mu nebolo, zaklad je po vareni rychlo schldit a do chladnicky, pripadne rovno zamrazit, ak mas vela
Dufam,ze nemyslis tuto otazku vazne🙈.