Kocky skusali ste robit domace bryndzaky z mrazeneho cesta? Skratka urobite viac cesta a date zamrazit na neskorsie pouzitie. Bolo to cesto pouzitelne v pripade bryndzovych halusiek, alebo sa rozpadlo? Dik za tip 😉
surové cesto by som nemrazila. zemiaky po rozmrazení zvodnatejú a nemyslím, že to bude použiteľné alebo požívateľné. keď máš veľa cesta, pridaj tam cesnak, majoránku a upeč pár placiek
Ja kupujem hotové mrazené halušky .
@ibrunova ale to sú hotové halušky....ona sa pýta ešte len na cesto na halušky
Surovy zemiak urcite nemrazit.
No toto by ma vôbec nenapadlo 🙂. Veď urobiť zemiakové cesto zaberie 10 minút.
Dik za rady, neviem preco ma nenapadlo zamrazit hotove halusky 😁
Uvarené zamraziť môžeš, ale inak, polotovar - mrazené halušky sú fakt dobré. Nevidím rozdiel medzi domácimi a tými mrazenými. A to polotovary nekupujem. Presvedčila ma kolegyňa a už veru doma robiť nebudem. Treba vyskúšať.
@evitka83 ahoj 🙂 ja som robila raz tak, že som halusky uvarila a keďže ich bolo veľa, dala som polovicku do mraznicky, že veď uvidím ako budú vyzerať a chutiť keď ich v tiesni vytiahnem. :D A tak keď k tomu došlo, dala som zovrieť vodu, supla ich do hrnca a na moje počudovanie úplne v pohode. Ale samotné cesto som neskusala, len už uvarene. Veď skús, a potom daj vedieť ;)