Brownies

evickuska
21. máj 2024

Ahojte, robila som vcera brownies. Ty vole to je sladke. Verzia, kde by Vam glykemicky index nevybehol na milion asi neexistuje, ze?
🙈

titla
21. máj 2024

@evickuska Existuje, staci nepridat tolko cukru. Alebo vobec. Samozrejme uz to nebudu originalne brownies, ale podla mna chutne aj tak.
Na webe najdes milion receptov zdrave brownies, brownies bez cukru, fit verzia... staci si vybrat, co sa Ti najviac pozdava. Ja robim z bananov, bez cukru, len vajcia, maslo, cokolada, kakao, muka.

helena1982
21. máj 2024

no len to potom uz nie je brownies, ale proste pre mna len cokoladovy kolac. radsej si dam prilezitostne original, milujem ho 😀

janai1
21. máj 2024

@evickuska stačí dat menej cukru. 99% receptov pečiem tak s 1/3 cukru ako je v recepte a aj tak je to bohato sladké.
A verzii máš milión s fazuľou, banánmi, batátmi atď.

ctahka
21. máj 2024

Existuje ešte cviklove, fazuľové brownies,ako vravia dievčatá, musíš pozrieť fit alebo s prívlastkom zdravé...ja osobne som skúšala banánové,alebo do nezdravej verzie dám menej cukru a navyše pridám maliny...ich sviežosť a kyslosť trošku "zmierni"tú sladkosť.Odporucam🙂

yvanielka
21. máj 2024

@evickuska skús cviklové alebo cuketové

diewcatqoo
21. máj 2024

Vzdy davam menej cukru ako je v recepte, ale stale dost na to, aby to bolo dostatocne sladke. Tie fit verzie mi moc nechutia. Ak si to da clovek raz za cas, tak myslim, ze to neuskodi, aj ked je to taka prasarna. A ked uz zhresit, tak nech to aspon stoji za to 🙂

yvanielka
21. máj 2024

https://aktin.cz/brownies-z-cervene-repy
Alebo takéto fit. No ale originál je originál ako píše
@diewcatqoo tam tá kopa masla, čokolády a cukru musí byť

evickuska
autor
21. máj 2024

@titla nasla som a vacsinou zamenena muka za protein ale zas nevyslahas zaklad bez cukru 🙈

evickuska
autor
21. máj 2024

@yvanielka mnam cuketa 😁🙈

evickuska
autor
21. máj 2024

@diewcatqoo ano a cca o kolko menej? v mojom recepte bolo 250 g dala som 200 g ale aj tak psycho 🙈

simona1998
21. máj 2024

@evickuska daj si k tomu šľahačku, ako tak to zjemni.. milujem brownies 😂

diewcatqoo
21. máj 2024

@evickuska neviem presne o kolko menej sladke to chces, ale kludne daj aj o polku menej cukru. Alebo skus davat vzdy po menej a uvidis, o kolko menej ti vyhovuje, napr. teraz si dala 200, nabuduce das 170...

kati301
21. máj 2024

@evickuska alebo daj horkejsiu čokoládu, napríklad v lidli kúpiš aj 74 aj 80% ale aj 52 či 60% 🙂 🍫 na varenie je tusim okolo 50%