Ahojte viete mi prosím poradiť dobrý recept na bravčový guláš. Pripadne ako ho robievate Vy? Ďakujem
nedávaš zemiaky.... podusím cibuľku, pridám mäso, koreniny - dusím. v polovici pridám vodu - aby bola nad mäsom pár cm...Nakoniec rozmixujem troška múky so smotanou a prilejem do mäsa.... nechám povariť ešte pár min.
tak ako @viestta
@deti95060810
@viestta
@simca06022011
Este som nepocula o perkelte so smotanou 🤷♀️ mozno nejaka slovenska verzia ale pravy madarsky je bez smotany, pekne cerveny od papriky a pripadne aj paradajkovej pasty.
áno, perkelt je bez smotany, paprikáš so smotanou
@nafka0483 to je paprikas- resp u nas 😁
https://profikuchar.sk/blog/perkelt-a-paprikas-...
ked sa budete chciet dohadovat... ja mam doma madara a tiez pekelt ma so smotanou a paprikas bez smotany... pretoze u kazdeho to je inak, este aj v HU :D
@simca06022011 Fiha :D ja som sa v madarsku stretla vzdy iba s pörkölt-om bez smotany. Tak som sa dozvedela nieco nove 🙂
No lebo ja som tiez paprikas (zajac, kohut..) robila vzdy so smotanou a doma sme mali take hadky... 🤷🏻♀️