Ahojte, prosím Vás, mám steaky z bravčovej krkovičky naložené v páci. Ako je lepšie mäso upraviť na panvici alebo v rúre? A koľko minút sa mäso pripravuje na panvici a koľko v rúre aby maso bolo šťavnaté? Prvý krát robím takéto maso tak si nechám poradiť, ďakujem 🙂
Ja bravcove steaky do truby nedavam,len hovädzie.Hod na panvicu a pomaly opec z obidvoch stran.Opekam,kym nie su zlatiste na povrchu.Hovädzi 4.min. z jednej strany,4.min.z druhej strany a potom 10-12 min.na 180 v trube.Pred trubou davam na kazdy kusok mäsa,trochu masla.
Ja chvíľu opečiem na cibulke vo woku a potom aj so šťavou dám do pekáča aj so zemiakmi..treba podliať aby bolo mäsko šťavnaté..akurát dnes som robila krkovičku
Opiecť na panvici a nechať len dôjsť v rúre pri teplote 150 st. cca 10 minút.