ahojte, prosim vas poznate niekto nejake pochutky na gril nieco originalne chutne ae bez mäsa bez vajec bez ryb a mlieka??
AK ano prosim napiste potrebovala by som nejake taketo receptiky..
grilovany baklazan s paradajkou, po ugrilovani pokvapkat olivovym olejom s cesnakom a cerstvou bazalkou.. vyborna je grilovana paprika, cukina.. tak ako napisala zajo... zhrnute pod nazvom zelenina.. 😉 v najhorsom pripade predavaju sa aj sojove parky, alebo spekacky.. 😀
naco su bylinky?
k tomu dresing. a mas to.
a este som zabudla.. vyborne je aj grilovane tofu.. najskor si ho daj do pacu, zaklad je sojova omacka a do nej mozes dat veci podla chut.. bud cesnak, alebo cibulu, korenie.. moze byt aj na cinu... nechaj postat v chladnicke aj cely den.. 🙂 k tomu grilovanu zeleninu, moze byt aj ta sojova spekacka, ladovy salat s cesnakovym dresingom a vege grilovacka moze zacat 😀
skus baklazan, len to predtym nasol a tu vodu da prec s utierkami papierovymi co to pusti...pozri na mmb tam je kopec receptov.
cuketa,paprika... treba vyskusat.
je dobry grilovany sendvic.
rozmiesas maslo s cesnakom, narezes na platky sendvic,pripadne chleba... natries, prilepis do kopy, aby vznikol akoby povodny sendvic, obalis alobalom a das na gril. to maslo sa tam pusti a je to take chrumkave a vonave.
tzatziky salat, zelenina...mnam. mnam.
a aj ked je vyberava, urob grilovane masko, mozno budes prekvapena a da si
@janka_a skus grilovanu kukuricu v alobale, sulky okorenis mexickym korenim, poriadne naolejujes olivovym olejom, zabalis do alobalu a grilujes, trva to trochu dlhsie, ale stoji za to!
ako dezert:
jablka v alobale: vyberies jadrovnik z celeho jablka a jamku naplnis : hrozienkami, orieskami, skoricou...
ananas na grile: pokrajas na kolieska, ugrilujes 3-5 min z kazdej strany, pri podavani das na koliesko trochu malinoveho lekvaru a posypes mandlovymi lupienkami
ahojte skusila som ten baklzan,grilovany sendvic , a jablcka v alobale.- a malo to uspech.. sice napokon po par hltoch vina padla aj nejaka ta klobaska 😅
ale dakuejm vam🙂
PEČENÁ ZELENINA SAMBAL
Umytú a olúpanú zeleninu nakrájate na menšie kúsky a v pripravenej miske zmiešate s dochucovacou pastou Sambal Badjak,so soľou a olejom. Zmes nasypte do misky a vložte na gril. Občas premiešajte. Pečte až do zmeknutia zeleniny.
Ja robievam grilovane sampiony... do alobalu si dam ocistene hlavicky sampionov,naplnim ich kuskom masla,plat.syra a kuskom slaninky ,posolim jemne ,zabalim poriadne do alobalu a necham ich grilovat....su vynikajuce..stavnate...zboznujeme to.
grilovana zelenina