Ahojte. Aký typ hrnca máte - 600/900/2000W, s mechanickym alebo digitalnym casovacom, aka znacka ... a ako ste si nim spokojne?
Da sa ho nechat varit doma a ist v klude von?
Zaujimaju ma hlavne
+ vyhody
- nevyhody
Dalsie postrehy
Dakujem velmi za pomoc pri uvazovani. Ja rozmyslam medzi 2000W mechanickym a digitalnym (oba tefal) alebo inou znackou (tefal, phillips) 900W digitalnym.
(Pouzila som funkciu vyhladavanie, bolo tu uz par podobnych diskusii, ktore uz dlhsie spia takze ked tam napisem tak mi nikdo neodpise no a ziadna takto formulovana otazka ... )
ahoj ja mam Tefal vitamin+ je 2000w mam ho vyse roka a som s nim velmi spokojna....parim v nom veskeru zeleninu,parene buchty,knedle aj maso,parky a skusala som aj vajicka aj ryzu.odporucam 🙂
http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/obchod... mám tento a som s ním spokojná 🙂 ľahko udržiavateľný, skladný a má aj funkciu vitamin+ (na zachovanie vitamínov ) Príprava v ňom je jednoduchá a jedlo výborné . Je tam mechanický časovač , ale to mne nevadí. Ja som predtým parný hrniec nemala tak som si kúpila tento . Nebol až tak cenovo náročný a funkciu splní . Aspoň sa čo to naučím ako variť a potom možno siahnem po drahšom, ale s týmto som naozaj spokojná 🙂