Ahojte, asi blbá otázka, ale, aký dávate syr do gordon blue? Je nejaký špecifický s ktorým to chutí ako má alebo ako sa hovorí "čo mala to dala"? Ďakujem
Hlavne je to bleu
Tak buď si urobíš cordon bleu ako originál (teľacie mäso, šunka, syr typu emental, gouda, racette), alebo si dáš mäso aké chceš a syr aký chceš a bude to akože cordon bleu. Potom to možno nazvať kľudne aj gordon blue. 😉
Neudený eidam
CORDON BLEU. A žiaden Gordon blue 😆😆😆
Väčšinou eidam. Ale inak mám v ňom rada ten plátkový tavený. Ten sa tak fajnovo roztečie 👌
Ja tam mam rada emental alebo leerdammer, syr, ktory aj sam o sebe ma chut
Normalne lutujem, ze so ti tu prispela
tak do toho tvojho "gordon blue" môžeš dať čokoľvek, čo nájdeš v chladničke, pri tvojom prístupe to gurmánske cordon bleu jakživ nebude
Neexistuje žiadne po našom, je to akurát tak naša skomolenina.
Tak do Tvojho Gordon blue si môžeš dať pokojne aj jahodový cottage cheese... Do Cordon bleu patrí to, čo Ti baby napísali. Nechápem načo sa potom pýtaš 🤷
A nezabudni si k tomu urobiť "pavlovu tortu" 🤦
my davame neudeny eidam (ja napr nemam rada dierkate syry-chutou), ale teda ja osobne mam rada aj morcaci a napr s nivou :D Ale teda ano, to uz je ine :D
@jankalukasova pavlova torta je s jednoduchym V, nie s dvojitym, To si len niektori poanglictili jej meno, ta baletka sa volala Anna Pavlovna Pavlovova
@simca06022011 s nivou to je super. A ja tam občas šupnem aj šampiňóny. Tak ale áno, to už nie je to "pravé gurmánske"... Ale ja to mám predsa rada radšej po našom 😅 a asi už aj mám typ na nedeľný obed 🙈
treba sem tam aj zmenu, aj tak 99% ludi je cordon bravcovy albeo kuraci :DDD
@viestta ja viem, že je s jednoduchým v a nie dvojitým a aj viem po kom sa volá... Len väčšina ľudí ju vzťahuje k nejakému Pavlovi a nie k baletke.. resp. k jej baletným šatám...
@viestta nepreraza moc emental? on je predsa len dost aromaticky syr
ale chape kazdemu chuti insie, ja som s eme este neskusala..
inac ja som si tiez myslela stale ze Gordon :D nevadi zemegula sa dalej toci.
@bublinka1426 ja mam rada emental na kazdy sposob. Eidam ani nekupujem, lebo pre mna je to syr bez chuti
gouda je taky neutral.