Milé mamičky, prosím poraďte mi, aký puding varíte vašim detičkám? Máte nejaké domáce recepty či používate prášok z obchodu? A keď tak, ktorý je ten naj?
ahoj, používame klasický práškový, ten čo sa rozrába s mliekom a varí sa. Najčastejšie vanilkový alebo čokoládový.
zasadne len Zlaty klas, ergo z kukuricneho skrobu.
vareny nedavam ziaden.vlastne pudingy nedavam vobec.davam termixy typu matylda a spol.pudingy este nie a to ma drobec 25mesaicov.a inak je len biely jogurt 🙂
vanilkovi cokoladovy karamelovy smotanovy praskove zarabane s mliekom. na spodok piskoty ktore pokvapkam stavou zo zavaraneho ovocia na to ovocie a zalejem pudingom a na vrch slahacka ...miluju to obaja 😉 a tusim si zajtra spravim lebo teraz som mala slinu az po mys 😅
ja pouzivam pudingovy prasok Zlaty klas + mlieko + cukor + vanilka a ked chcem cokoladovy rozmiesam kakao..nasim takto chuti..bud cisty alebo do toho piskoty, ovocie..ale lubia aj puding s obchodu..u nas ide vsetko mliecne..ci puding, jogurt, acidka, jogurtove mlieko ..
Klasicky Dr.Oetker praskovy....mala lubi najviac smotanovo-vanilkovy s karamelovym a vanilkovy. ine nezje.a samozrejme musi tam byt vela piskotiek.....
u nás je jasný favorit BB puding 🙂
Dr.Oetker kakaovy
nedavam pudingy. varene v mlieku nie, pretoze mala nepapa KM a hotove z obchodu nie, pretoze je to humus 🙂
@miska212 asi by bolo namieste udat priblizny vek, alebo vekovu hranicu, ktora ta v suvislosti s tymto zaujima.
Ja mojmu drobcovi robievam len zriedka, Dr. Oetker kakaovy s plnotucnym mliekom, zje polku poharika a ma dost, sladke velmi nemusi, a to ho ani nesladim. Zato ja si dam aj za neho 😀
nedavam pudingy,ani kupovane,ktere jsou plne chemie,ani doma varene z prasku,protoze tady kde ziju jednoduse neexistuji.
dr. oetker, amilon, tie kupujeme najčastejšie. sú to klasické škrobové varené v mlieku 😉
@adunka73 puding si uvaríš aj z hladkej múky, alebo kukuričného škrobu žĺtka, cukru a mlieka, len treba odhadnúť správne pomery, odskúšať 😉
napríklad tuto, aha
obycajny Dr. Oetker...najcastejsie vanilkovy. 😉
JA kupujem hotove lebo maly mi nechce domaci ani za svet myslim ten praškovy. 😖