ahojte poradite recept na obed na nedelu ? dochadzaju mi napady... nieco lahke ....
mne sa osvedčili od maggi steaky, buď provensálske bylinky, alebo cesnak, raz som to robila do tortíl, raz zeleninový šalát, inokedy zemiaky
vyskuskaj si morcacie s mozarelooou,,,super,,,,,,, zemiacky k tomu 🙂
vynimocne budeme mat koprovu omacku 😀 teda este som to nikdy nevarila, lebo som si myslela, ze priatel to jest nebude...ale minule to mal v praci na obede a velmi mu chutilo..takze som zvedava, ci aj doma pochvali 😀
slepačí vývar, pečené kura so zemiakmi, uhorkový šalát s jogurtom
zapekane zemiaky so syrom a smotanou, k tomu salat.
alebo cestoviny s omackou z cerstvej zeleniny (paradajky napr. ).
zeleninove leco, ak ho mate radi.
slepacia polievka, opekane zemiaky, kur.rezne obalene v struhanke, vajicku, osmazene na panvici. Potom dam do zapekacej misy, na kazdy kusok platok sunky, syra a zaliate smotanou s vajickom sup do rury. Ked nezabudnem dam na vrch este postruhany syr. Rychlovka a mnamka
Ahoj ja som našla inšpiráciu tu. Je tam celé nedeľné obedné menu, takže nemusím premýšľať čo uvariť a čo dať ako dezert 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/tip-na-nedelny-obed...
Benjamín bec neviem co mam varit poradte mi nieco
ja dnes pečiem kuriatko na soli....mňamka a hlavne je to rýchle a jednoduché 🙂 K tomu šalátik a hotovo.
hovedzí vývar mesko vyberem a zo zemiačkamia uhorkou 🙂 asi spravim celestísnke rezance 🙂 😎
Fiha, zistujem, ze sme silne masozravy narod, nakoniec kazdeho vec, co ma do toho ... u nas mame mrvenicu a asi urobim zeleninovu paleu
Ahoj, pozri sa do otázky: Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu. 🙂 Budeš inšpirovaná na jeden rok vopred. 😀 😀 😀
zemiakový prívarok s kôprom, varené vajíčko, granadír, pizza na panvici, zeleninová polievka, rezance na sladko, rizoto, gyros, alebo na panvici usmaž kuracie prsia, pridaj kečup - Napoli , myslím že je s bazalkou a k tomu ryžu, zeleninu, rýchle, ľahké jedlo.
salat:] 🙂