Aký máte názor na hotové jedlá, ktoré sa dajú kúpiť v obchodoch?

6. mar 2024

Aký názor máte na hotové jedla čo sa dajú kúpiť v obchodoch? Myslite si že je to nejako extra nezdravé a telu škodlivé . Rozmýšľame s priateľom že raz do týždňa si budeme také kupovat, nech aspoň jeden večer máme kludny pre seba a netocime sa v kuchyni okolo hrncov 😀
Napr toto. Ešte som to nikdy nemqla, nemyslím presne toto ale celkovo. Tak ma zaujíma názor

radkasswe
6. mar 2024

Radšej objednaj cez bistro lebo tie polotovary sa nedajú jesť ....aj ja mám 4 plechovky maďarský guláš fór single už asi rok

lenuska9999
6. mar 2024

Ja nie som zástancom takýchto jedál a večera sa dá urobiť aj za pár minút

anjelicek26
6. mar 2024

Keď sa tyka hotových polotovarov,tak zásadne nekupujem nič,kde je mäso.. napr. takú vegetariansku šošovicovu polievku sama nevarím, ta raz za čas je kúpená z konzervy,je to 1/3 polotovarov,co asi kupujem a s čistým svedomím,lebo lepšiu neuvarim😅🤣 Ďalšie sú pirohy a parene buchty😅🤣

veronka1996
6. mar 2024

Ja to občas kupujem. V Lidli kupujem zemiakové gule plnené údeným mäsom a s kyslou kapustou a v Bille sviečkovú na smotane s knedľou. Oboje sú chutné, ako keby mi ich naservírovali v reštaurácii. Nechutili mi však bryndzové halušky ani lasagne bolognese. Treba vyskúšať, v zložení nič také vyslovene škodlivé som nenašla.

danieli
6. mar 2024

Tak ja radsej cerstve pecivo s maslom a zeleninou na veceru ako odstate jedielko v krabicke…

natall113
6. mar 2024

Ja niesom zástanca takýchto jedál, radšej si fakt objednajte. Mala som obdobie že keď som nestíhala som si kúpila v Lidli také balené šaláty ale inak nič

viestta
6. mar 2024

Nemam proti tym jedlam nic, obcas sa tym da nakrmit rodina

simca06022011
6. mar 2024

A keď sa 6 dní krútiť večer v kuchyni co tak navariť na viac do dózy a ohriat? Popravde radšej by som so objednala z obľúbenej restiky niečo. Mne tie veci nechutia. Ešte tak ze kúpim napr sulance, ako prílohu, opečiem atď. Pripadne mrazene pirohy, gule... Ale hotové do mikrovlnky kúpené nie. Asi 2x som tu chybu urobila a kúpila to do prace :D ale ľudia to kupujú.. tak asi to je jedle...

dzejsik
6. mar 2024

ked tak su fajn cez taliansky tyzden tie plnene cerstve cestoviny v Lidli a bryndzove pirohy … ale inak nam nic extra nechutilo, uz to ani neskusame

januska12323
6. mar 2024

Vyložene škodlivé to nie je skôr zbytočne drahé. Musíte mať každý večer niečo teplé? Tak navar na viac dní naraz, ušetríš čas, peniaze, hrnce aj energiu.

ibrunova
6. mar 2024

Niektoré jedlá sú naozaj chuťovo výborné, iné ´menej, je aj variant nekúpiť hotové jedlo v Tescu, ale objednať si niečo na donášku v reštike.

simca06022011
6. mar 2024

Inak napr tie fotky co si dala.. to sú jedla do 30minut doma uvarene, a skladovatelne par dni. Cize uvarte si na viac dní a máš istotu ze tam nie sú zbytočné aditiva. Alebo vyskúšajte raz a uvidíte ci vám bude chutiť.

tenerifka
6. mar 2024

Nikdy som take jedlo nekupovala, lebo som velmi narocna na kvalitu. Varime vyhradne na olivovom oleji, nevyprazame prakticky nikdy. Tie polotovary su (pre mña) plne zbytocne velkeho mnozstva soli, nezdravych tukov a konzervantov. Su ale ludia, ktori aj domace jedlo pripravuju na podobny sposob z nekvalitnych surovin, a tym to moze byt teda uplne jedno. Ale v konecnom dosledku raz za tyzdeñ z toho nikto nezomrie

lucia13022023
6. mar 2024

My sme si ich nakúpili na dozvuky a nebolo to dobre. Ono dá sa to zjesť, v špeciálnych prípadoch, ale ze by som to mala jest každý týždeň aspoň raz, to nie.

annamudra123
6. mar 2024

ja si obcas kupim v Lidli tam majú také hotové- minule som mala svieckovu a bola velmi chutná aj zložením to bolo v pohode, aj pečene maso s kašou -v lidli maju asi najlepsie tieto hotovky.

veselo_neveselo
6. mar 2024

Masove vobec. Z cestovin jedine ravioli (a ani tie nie su nejak super). Podla mna su skodlive v tom, ze maju v sebe vela soli, vela tukov, zbytocne cukor - malo zeleniny alebo ziadnu. Raz za cas neuskodi, ale kazdy tyzden by som to nejedla.
To si radejj otvorte konzervu tuniaka, alebo makrely a dajte si s chlebom a zeleninkou. Priprava ziadna a aspon rybu mate raz za tyzden.

Ja mam rada, ale to je na hanbu, morcadellu.na spagety, a mrazenu pizzu. To mam este od studentakych cias, a doteraz si obcas z nostalgie dam. Muzovi to ale neponukam 🙂

Naj co mozes spravit je navarit do zasoby, hodit do mrazaku a potom len zohrejes. My tak mame zeleninove polievky, bolonsku omacku, gulas - balim po 2-3 porcie.
Vzdy mame nieco.

stvura
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
6. mar 2024

Ak ste zvyknuti na vami doma uvarene jedlo, hento vam chutit nebude. Skor si objednajte jedlo alebo mrazte porcie ked uvarite svoje

muchotrafka298
6. mar 2024

Ja varim furt, ale su veci, ktore kupujem. Ovocne gulky Starej Mamy alebo v Tescu, forneti na upecenie doma a niekedy kupujem (ale iba od jednej znacky) chladene cestoviny (ravioli, tortellini). Nevidim na tom nic zle, z casu na cas je to za mna uplne v pohode. Chutna je aj svieckova z Billy.

liusa82
6. mar 2024

Mne to chutí také rýchle jedlá.Toto ale čo je na obrázku som ešte nemala.Väčšinou kupujem to thajske alebo indicke kari v sáčku tie slíže.Kura na paprike a takéto omáčkové cestoviny.Minule som skúsila z tesca gule plnené údeným mäsom a ozaj boli dobré.Navrch som dala len kyslú kapustu preliatu smaženou cibulkou a slaninkou ako odporúčali v návode a nemalo to chybu.Mne by sa doma paprať s tým nechcelo. Inak tiež si radšej objednám ked už

deti95060810
6. mar 2024

nekupujem - stálo by ma to aj majland pri 4 de´toch... radšej uvarím...
ale však ty vyskúšaj - možno ti zachutí... otravu predsa nepredávajú

muchotrafka298
6. mar 2024

Este som zabudla, ze kupujem mrazeny vyprazany syr v Lidli. Lebo som leniva sa s tym babrat, ked mame chut a nemam zaspinenu polku bytu.

sissy27
6. mar 2024

raz za čas ako núdzovka je to ok, nikoho to nezabije. Ale zas to podľa mňa nie je nejaká porcia, z ktorej sa dospelý človek v pohode naje a chuťovo neviem, nemám odskúšané, ale každému chutí niečo iné.

cafelatte
6. mar 2024

Neporadím, nikdy som to nekúpila.

neviditelnypes
6. mar 2024

Lasagne z Lídla sú pre mňa sviatkom. 🙂

zuzanka.zuzu
6. mar 2024

vôbec nič proti nim nemám len mi nechutia 😀

gab
6. mar 2024

jedine hotove jedlo, ktore kupujem su lasagne z LIDLa - su fakt dobre.

zuzinka888
6. mar 2024

Jedine co kupujem su " lazane"- mam to rada ale tych hrncov a casu🙈🙉. Tak si kupim to msle balenie mam to 1a pol porcie. Asi by som tiez radsej volila donasku alebo 2 rozne obedy mame- ponuku z 5 jedal.

cookie29
6. mar 2024

Nezijem na Slovensku, takze vyber je tu lepsi, co je dolezity argument. Uprimne, polotovary mavam, ale casom som si nasla take ktore nam chutia a zvycajne nekupujem v supermarkete ale v specializovanom obchode, kde maju len mrazene vyrobky. Ono sa lahko povie ze objednaj si, ale nie kazdy zije vo velkom meste, casto niekde nie su dodavky vobec, alebo len limitovane, ex pizza. Ale pouzivam, pretoze cas je nesmierne vzacny, pretoze nam to s detmi da cas pre seba, pretoze nemusim varit a usetrim cas. Varila som zvycajne rada, bol to relax. Ale pri detoch a praci na plny uvazok je to o drzku. Proste je to celkovo pohoda. Zdrava ci vyvazena strava nie je jedno jedlo, ale celkove stravovanie. Znie to paradoxne, ale vacsina jedla ide z lokalnych zdrojov, nieco z bio farmy, kupujeme len sezonne ovocie a zeleninu. Napriek tomu obcas polotovary.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz