Dobre ranko,
Roky sme kupovali chlieb UNI tmavy psenicno razny, posledny rok ten chlieb sa neda jest, je taky hutny, vobec nie makky, a mam pocit akokeby nebol v ten den uz ani upeceny.
Prosim poradte aky typ chleba kupujete, co aj po rozmrazeni bude ako cerstvy. Barciansky z pekarne v Barci nam nechuti. Tiez sa uz pokazili.
Dakujem
Mame radi kvaskovy z Lidla.
Za mňa top chlieb od vamex psenicno ražný, chutný nekrusivy a vydrží v pohode týždeň. U nás ho je dostať len v jednom reťazci potravinovom.
Podľa mňa je chutný "Chlieb DLHÁŇ" z Kráľovskej pekárne, kupujem ho v BILLE, ale je dosť drahý :(
Tekvicovy alebo psenicno-razny do Pekarovej zeny, alebo tekvicovy kvaskovy z Lidla