Ahojte, ja už neviem čo si vziať do práce. Dajte nejaký recept čo na chlebík, žemľu si dávate vy.
Avokadová pomazánka
Ja si nakrajam mozzarellu do krabičky, par platkov sunky a jedno-dve vajicka na tvrdo, cherry rajciny. Take syte, ze pecivo mi k tomu netreba veru a kopa bielkovin
A musi to byt "iba" chlebik? Ja mam rada tortily a overnight vlocky- milion chuti
Ja si nosím väčšinou síce teplé obedy, ale teda z takýchto vecí napr. bageta s pestom, prosciuttom a mozzarellou alebo šalátom, kúskami kuracieho, dresingom a hoblinkami parmezánu… ak to nemusí byt vyslovene len pečivo, tak rôzne plnené tortilly/pita chlebík buď s grilovaným kuracím, tuniakom alebo falafelom, nejaký dresing, zelenina podľa chuti, pripadne syr, to je fajn aj na studeno… alebo potom šaláty + nejaké dobre pečivko (napr. pizza štangle) alebo ešte cestovinové šaláty na studeno 😊
na chlebík ja dávam lučinu, šunka, nejaký syr, možno vajíčko, a veľa zeneniny k tomu ( paradajka, paprika, uhorka, reďkovka.
Dneska som mala iba syr a papriku :D inokedy salámu, paštiku a podobne, nič zložité
Ja si dávam lunter nátierku a na to mrkvu nastrúhanú s citronom
Na ranajky, obed, ci desiatu? Preco iba chlieb? Nemas moznost stravovat sa v praci a si len na chlebe?
Prosím niečo nie moc nezdravé 🤣