Aký chlebík do roboty?

14. nov 2024

Ahojte, ja už neviem čo si vziať do práce. Dajte nejaký recept čo na chlebík, žemľu si dávate vy.

autor
14. nov 2024

Prosím niečo nie moc nezdravé 🤣

dadka1997
14. nov 2024

Avokadová pomazánka

missviolet
14. nov 2024

Ja si nakrajam mozzarellu do krabičky, par platkov sunky a jedno-dve vajicka na tvrdo, cherry rajciny. Take syte, ze pecivo mi k tomu netreba veru a kopa bielkovin

zuzinka888
14. nov 2024

A musi to byt "iba" chlebik? Ja mam rada tortily a overnight vlocky- milion chuti

lindous
14. nov 2024

Ja si nosím väčšinou síce teplé obedy, ale teda z takýchto vecí napr. bageta s pestom, prosciuttom a mozzarellou alebo šalátom, kúskami kuracieho, dresingom a hoblinkami parmezánu… ak to nemusí byt vyslovene len pečivo, tak rôzne plnené tortilly/pita chlebík buď s grilovaným kuracím, tuniakom alebo falafelom, nejaký dresing, zelenina podľa chuti, pripadne syr, to je fajn aj na studeno… alebo potom šaláty + nejaké dobre pečivko (napr. pizza štangle) alebo ešte cestovinové šaláty na studeno 😊

btus
14. nov 2024

na chlebík ja dávam lučinu, šunka, nejaký syr, možno vajíčko, a veľa zeneniny k tomu ( paradajka, paprika, uhorka, reďkovka.

sisska96
14. nov 2024

Dneska som mala iba syr a papriku :D inokedy salámu, paštiku a podobne, nič zložité

romi199
14. nov 2024

Ja si dávam lunter nátierku a na to mrkvu nastrúhanú s citronom

0silvia0
14. nov 2024

Na ranajky, obed, ci desiatu? Preco iba chlieb? Nemas moznost stravovat sa v praci a si len na chlebe?