Akú vyprážanú rybu robíte na Vianoce?

23. dec 2023

Prosim vas aku byprazanu rybu robite na vianoce? Doteraz sme robili hoki alw nechcem uz ich, nakolko stale je tam milion kosti, a ine ryby bez kosti nepoznam.
Dakujem

bloger
23. dec 2023

U nás len Aljašskú tresku kupujeme. Len treba ich trošku namočiť do mlieka. Sú vynikajúce.

crazy_cat_lady
23. dec 2023

My robievame ostrieza, jemne biele masko, bez kosti (sem tam sa nejaka najde)

mogaa
23. dec 2023

bez kosti filé🙂 u nás je klasika kapor🙂

sense
23. dec 2023

U nás platesa a pražma

macilaci
23. dec 2023

Jeseter.

lucylaw
23. dec 2023

Níllskeho ostrieža,dokonalá ryba,bez kosti,nesmrdi ako ryba a nechutí ako ryba 😅

btus
23. dec 2023

u nás aljašska treska, alebo zubáč. Filety vakuovo balené.

autor
23. dec 2023

A tie ryby kde kupim normalne? 🤣 v kauflande sa da?

bolarazjedna
23. dec 2023

Ako píšu vyššie, keď nechceš listu, kupuj filetu, resp tunuaj, losos sa predáva bez kosti, ale líši sa podľa mňa škoda vyprážať. My budeme mat klasiku kapra. Hojy práveže sú fajn, tam nie sú malé kostičky, takže si ich s určitosťou všimneš.

mijo53
23. dec 2023

my budeme mať hoky a sumčeka afrického

srdeenko19
23. dec 2023

Celý život kapra, už sa neviem dočkať zajtrajška, mňam

anjelaa
23. dec 2023

Zvyčajne lososa, ale tento rok bude pstruh. Ale teda my ich nevyprážame.

maciatkoe
23. dec 2023

My vyprazame steak zo zraloka uz roky, a chuti nam.

deti95060810
23. dec 2023

my s mm kapra a deti lososa - na prírodno v rúre
kapra vyprážame - ale ten má kostíííííí

malebiele
23. dec 2023

@lucylaw ako ho prosim pripravujes? My budeme mat tento rok prvykrat, necham sa inspirovat 🙂

zuzubb007
23. dec 2023

My pstruha mnam podla mna najlepsia ryba, ak chces bez kosti losos, ale peciem v rure oboje, nevyprazam

katkaseiner
23. dec 2023

my budeme mat lososa, tilapiu - nema veľa kosti, a kapra 😊

sisaka
23. dec 2023

Keď bez kostí tak halibut (preložilo mi to do slovenčiny, že platesa ?) ale neprznila by som to trojobalom, treba kúpiť z nej steaky a ugrilovať.

My na Vianoce vždy len klasika - vyprážaný kapor, to babranie sa s ním a vyťahovanie kostí patrí k Vianociam.

lucylaw
23. dec 2023

@malebiele Vieš čo moja mamina ho pripravuje na štýl fish and chips,do cestíčka pridá pivo a vysmaží,potom je super chrumkavý 🙂

bibina32
23. dec 2023

Sumček africký z Lidla a kapor.

bucko555
23. dec 2023

Filé s aliasskej tresky

blah24
23. dec 2023

My uz treti rok sumca. Muzu jen doporucit. A jeste obalit v panko strouhance. Moc lepsi jak klasicka

strongi
23. dec 2023

Obmieňam pstruh, losos a žralok. Tento rok bude žralok, podarilo sa mi kúpiť, toho máme najradšej.

malebiele
23. dec 2023

@lucylaw vies prosim napisat ze ake cesticko? Ci len vajicko, muka a pivo? Struhanka nie?

milanemila
23. dec 2023

Losos a kapor. Ja si vianoce bez podkoviciek z kapra neviem predstavit, aj ked to nie je nejaka top ryba 🙂

danica2711
23. dec 2023

kombinujeme kapra (kupujeme filety, vysmážame v pivnom cestíčku) a pražmu alebo morského vlka (tých pečieme v rúre s maslom a citrónom), každý si dá, na čo má chuť

misulkar
23. dec 2023

Pangasius. (viem, sú určite aj lepšie ryby, no nám chutí)

btus
23. dec 2023

@lucylaw my ttiež nevyprážame v strúhanke ( prézľoch) ale v cestíčku 🙂

kissinka111
23. dec 2023

Rybie prsty a je pokoj. Ryba ako ryba a kosti su neni. U rodicov som mavala pangasa ale aj tam ja obcas nasla kost a ja nejsom trpezliva, muz neni az tak rybovy a syn ma rybie prsty rad takze netreba komplikovat 🙂.

lucylaw
23. dec 2023

@malebiele Áno iba vajce,múka a pivo,žiadna strúhanka 🙂