Ahojte, niekde som citala o detskej vegete, ale v obchode sme ju nikde nenaslu. Vedeli by ste mi poradit, aka to je? Dakujem pekne!
Skus mu napisat, vie ti spravit aj bez soli, ta je super potom aj pre take male https://www.poctivepotraviny.sk/inzercia/inzera...
ziadna vegeta nieje zdrava a detska je len marketing ... nieje nad cerstvu zeleninu ... vegeta zdrava verzia by bolo len susena zelenina co je somarina v lete ked mas vsade cerstvu
@mb2021 nie vzdy mas po ruke vsetku zeleninu a pomoze to, hlavne mimo sezony a treba len trocha na chut... ja ju pouzivam dost, tiez domaci zdroj, skvela je...v nasej je mrkva, petrzlen, kalerab, ligurcek, cibula a kvaka... a asi este nieco ineho, nepamatam 😂 Ale proste kvaku nekupujem kvoli troske do polievky celu, nezje sa to... len ako priklad... pritom chutovo super vec...
Cez leto je kopec čerstvej zeleniny, nevidím význam používať sušenú a drevnú
@mb2021 ja davam zeleninu, co mam doma a toto a krasne to prevonia... mozno je to aj prave tou namiesanou zmesou s ligurcekom 😂 Ja to neriesim, nikoho netrapi, ze k normalnej prihodim aj trochu susenej zeleniny, aspon nie u nas doma 😂
Zdravgetka pozri
ziadnu.
Ja davam zmes Horalka, je to len korenova zelenina pomleta bez soli.
Chces radu na vegetu? Nekupuj ziadnu. Co to je za napad? Popravde, este som o detskej vegete ani nepocula. Nechcem poucat ani nic podobne, mna len zaraza a celkom nerozumiem tomu, naco by to niekto pridaval dietatu do jedla? Staci ti trocha soli, bylinky a chutne, zdrave jedlo je na svete. Naco pridavat zbytocnosti, ktore aj tak neobsahuju pre dieta absolutne nic prospesne?
Ligurcek, kupis sacok medzi koreninami
Davidkovokoreni, je to vlastne susena zelenina, na dochutenie super 🙂 u nas v BA napr. Bioland take predava alebo tieto obchody alebo este Horalka, to je tiez susena zelenina bez soli a glutamanu
Horalka, je to len pomleta korenova zelenina 🙂 Kupujem v Biolande.
Dakujem pekne maminky! Ste super ❤️
pripwdne do polievok a pod. je fajn aj toto: https://www.mojadm.sk/dmbio-zeleninovy-bujon-be...
dole mas aj zlozenie
Ono to je prakticky len pomleta ususena korenova zelenina. Da sa kupit v takych tych zdravsich obchodoch
Vegeta bez soli je iba sušená zelenina a bylinky. Tu vegetovu chuť tam dava ligurcek a slamiha.
ziadnu, na co...? ale inak u nas predavaju aj na trznici ( susena zelenina a ligurcek je to nasekane na kusocky)
Kupujem Nesoldíka (Davidkove korenie) a fakt odporúčam. Používam ho do varenia pre celú rodinu.
Ja som si doma vyrobila. Ususila som mrkvu, petrzlen, zeler, cibuluy ceznak, ligurcek a vnate aj zelerovu aj petrzlenovu.. Nemala som mlyncek tak som to suche zabalila do utierky a klepala som kladivom 😀 ja trosku prisolujem, mam doma 20 mesacnu.. Ale krpcovi nie ten ma este len 8. Zvykli sme si uz a varime takto aby vsetci mohli jest a aby som nemusela kazdemu inak varit. Navyse ten ligurcek je naozaj uzasny a doda super chut aj vonu.
Domacu vegetu vies kupit, ale tak sol budes mat vsade... pozri v lokalnej skupine producentov na FB, tam sa predava vsetko od domacich vajicok, prebytkov ovocia, zeleniny, domacich cestovin aj teda po domacu vegetu s cisto prirodnych surovin...