Akú tortu upiecť manželovi k 40-ke?

lara1705
23. nov 2010

Ahojte,poradte mi aku tortu mam upiecť manželovi k 40 narodeninam. Chcem niečo vynimočne a nenapada ma nič take.

hejdita
23. nov 2010

najdi si kategoriu "recepty" a tam si najdi temu "marcipanove torty" a tam sa opytaj a mozu ti poradit viac popytat sa..... tu je to len na jednu odpoved 😉 🙂

juliap
23. nov 2010

ked chces nieco ine ako obycajne, skus tvarohovu tortu, co je dole piskotovy korpus, na to ide tvarohova plnka a navrch sa to zalieva este zelatinou, je to mnamka, zarucena, na osviezenie, alebo palacinkovu tortu len pre neho, mozes do nej dat rozne naplne, vrstvit a vrch oliat cokoladou a mozes mu na vrch urobit aj srdce, vystrihnes z papiera, ostatok olejes cokoladou a ked stuhne, tak papier opatrne odstranis a ma tam od teba krasne srdiecko ...

babatko37
24. nov 2010

Skús urobiť takú, ktorá ked ju budeš krájať, bude mať na reze číslo 40.
Pozri si nejaké inšpirácie na www.tortyodmamy.sk

bambusko
24. nov 2010

slanu tortu, na mimibazari je toho habadej 😉

traktor
24. nov 2010

bud slanu...alebo potom marcipanovu...môzes aj taku *pikantnu* 😀 prsickovu alebo tak...muz sa urcite potesi a bude aj prekvapený 😉 , inspiracie hladaj kludne aj na nete, zadaj si torta pre chlapa..alebo podobne a vyskoci ti kopec peknych torticiek 🙂

7461166383
26. nov 2010

cauko,moj mal tiež tento rok štyridsiatku a dala urobila som mu syrove pivo je na googli ,,dort pro chlapa,,každy si ju chvalil,bolo to prenho tiž prekvapenie ,ked si myslel,že som to dala urobit,a zvladla som to ja,pekny den