Ahojte
Robím koprovu omáčku. Namiesto smotany na varenie som kúpila smotanu na šľahanie.
Môže ju použiť????
Ďakujem
ja davam do koprovky kyslu smotanu
Kľudne môžeš, veď prakticky to máš skoro to isté, chuťovo aj to isté nič tým nepokazíš 🙂 Problém by bol ak to bolo naopak :D
ja na omáčky používam len a len smotanu na šľahanie ;)
jasné.. ja smotanu na varenie nedavam vobec bud mlieko alebo šlahačku,
Jasne ze mozes, omacka bude akurat jemnejsia a chutnejsia ako zo smotany na varenie 😊
Nič sa nestane, keď použiješ aj smotanu na šľahanie. Dokonca by som povedala, že bude chutnejšia 🙂 😉
Jasné, ja takú na varenie vôbec nekupujem.
Síce som kôprovú omáčku robila len raz v živote ale dávala som taktiež šľahačku a bola chutná. No jedla som ju iba ja, lebo môj muž ju moc nemusí
Slahackovu smotanu davam do vsetkeho co sa zahustuje..je ovela lepsia ako na varenie...napr.ked rpbim maso na smotane tak davam kyslu aj slahackovu..alebo sosovicu toez davat slahackovu...aj ked stroganov robim tak dam trosku slahackovej
Ja používam skoro všade šľahačkovú smotanu...na varenie ani nekupujem
tikež davam smotanu na varenie. Ale zvlaštne je, že aj ked ju robim presne tak ako moj brat ktory je profesionalny kuchar, tak chuti inak a pritom tam davame rovnake ingrediencie
@zuzik1701 jasné, môžeš rozriediť mliekom alebo vodou. Niekto používa na omáčky len mlieko.