Vždy kupujeme opekačku údenú a prerastanú. Škvarky sú také tuhé až sú nebezpečné na zuby. V reštaurácii vždy majú také chrumkavé škvarky a nie sú tvrdé sú take svetlejšie žlto hnedé. Dnes mi manželka povedala že asi kupujeme zlú slaninu len nevieme akú. Aký druh slaniny používate do halušiek vy? Ďakujem
Opiect miesto slaniny domacu klobasu pokrajanu na kusky. Trosku opiect, nespalit. Halusky nebudu take mastne a chut vyborna.
My dávame oravskú slaninu, čo najviac ružovú. Viem, nie je to tak, ako by to malo byť, ale nám to tak chutí. Chrumkavá však nie je ani omylom.😂
Ďakujem vám už sa teším na najbližšie halušky. Dnes ešte boli s prerastania slaninou a kyslou kapustou. Mňam
No pozri, trik je v tom, že ju nepripečieš na panvici :D ... Potom nebude tvrdá :D Ale taka ma byť slanina. Ma to byť mäso nie samý tuk... ked to bude len tuk, tak to bude mäkké jasneže... svetlé a mäkké.