Akú najlepšiu tortu k 1. roku?

janulikt84
25. apr 2012

maminky,poradte mi najlepsiu torticku pre mojho drobca..uz nieje kojeny-papame vsetko+ umele mliecko..dakujem za rady...uz sa nam to blizi

domeli
25. apr 2012

Ja som k roku spravila nepečenú tortu prekladaním piškót, zaváraného ovocia a kyslej smotany, dozdobila lentilkami. My sme v roku ešte všetko nejedli a keďže som chcela, aby to bola torta ozaj aj pre oslávenkyňu, tak som zvolila túto. My ju robievame už dlho a chutí nám všetkým. Pre rodinku, čo došla blahoželať v iný termín, som opäť dbala na to, aby ju hlavne malá mohla bez záťaže bruška. Zvolila som varenú jablkovú tortu s piškótami, zaliatu čokoládou. A tá jej chutila snáď ešte viac. Je ale pravdou, že my sme žiadnu veľkú oslavu, ako sa zvykne niekde robiť, nerobili (iba my-rodinka a na iný termín došla sestra s frajerom aj babka), takže nám táto alternatíva nepečenej torty a rôznych umelých či farebných prísad vyhovovala.
A ešte: všetko najlepšie teda prajem 🙂

gumimaci
25. apr 2012

piskotovo smotanova s ovocim 🙂 pripadne piskotova smotanovo - tvarohova. Je nepecena, daj si do googlu vyhodi ti to vela odkazov na recepty.

dai
25. apr 2012

no, my sme mali normalnu - malinka sladke do 2-och rokov nepapala, takze len sfukla sviecku a papala svoju papu...
ak papate uz cukor a tak , tak vyborne su rozne ovocne, kuba torta ( coko krem a banany - to moja mala teraz miluje )... jednoducha na pripravu je napr. piskotovo - jablckova, ci klasicka smotanova s piskotami a ovocim - to mas raz dva a detom to chuti...

tinki
25. apr 2012

Ja som si dala upiecť klasickú tortu, mojim deťom sa snažím nedávať sladké minimálne do dvoch rokov. Takže bola len pre návštevu.

katka3012
25. apr 2012

Ja som malej spravila nepecenu jablckovu tortu s piskotmi -je velmi chutna a rychla 😵 ,a inak sme mali aj klasicku tortu

danu
25. apr 2012

@janulikt84 pozri do tem, na ktore ti dala linky cicimon