Ahojte pre niekoho možno hlúpa otázka, ale zaujímalo by ma akú kuchynskú soľ kupujete. Pred dvoma mesiacmi sme kúpili nepamätám si akú značku :( a bola som nadmieru spokojná, úplne s malým množstvom sa dalo dochutiť a ja som nemala pocit že jej musím dávať veľa.
Po nej sme kúpili takú že som pomaly za hrsť musela dať aby tej soli bolo v jedle cítiť a najnovšie včera sme kúpili ďalšiu a tá je hrubá ako fras a už teraz som zvedavá čo to urobí s jedlom - predpokladám že opäť pôjdem heslom pokus/omyl - presolené/nedosolené. Tak by som si rada našla konečne značku pri ktorej zostanem a budem vedieť čo od nej čakať. Nezaujíma ma ani morská ani himalájska len klasická kuchynská soľ.
3 kg soli za tak krátky čas? Strašne veľa solite.
@lb1984 a prečo nie morská ani himalájska? (Nerýpem, len ma to zaujíma.) Ja používam len tie a som spokojná
Ja používam buď z kauflandu alebo z jednoty... Alr vôbec nemám problém dochutit jedlo, niekedy to záleží na rôznych okolnostiach.. Niekedy stačia dve lyžičky do vývaru a niekedy jr to málo 🤷♀️dosoliť sa dá vždy
@lb1984 ... mne sa najviac páči táto, inú nekupujem
aha,tak nie som jedina,ktorej sa zdalo,ze sol od isteho casu nejak nesoli...
@yasmeena ja som testovala viac druhov a táto solí optimálne... ako voľakedy 🙂
@martulka48 súhlasím, táto je najlepšiu. Kupujem iba túto už dlhé roky.
Ta "hruba ako fras" ide do mlynčeka hlavne