Akú kuchynskú soľ kupujete?

lb1984
20. nov 2022

Ahojte pre niekoho možno hlúpa otázka, ale zaujímalo by ma akú kuchynskú soľ kupujete. Pred dvoma mesiacmi sme kúpili nepamätám si akú značku :( a bola som nadmieru spokojná, úplne s malým množstvom sa dalo dochutiť a ja som nemala pocit že jej musím dávať veľa.

Po nej sme kúpili takú že som pomaly za hrsť musela dať aby tej soli bolo v jedle cítiť a najnovšie včera sme kúpili ďalšiu a tá je hrubá ako fras a už teraz som zvedavá čo to urobí s jedlom - predpokladám že opäť pôjdem heslom pokus/omyl - presolené/nedosolené. Tak by som si rada našla konečne značku pri ktorej zostanem a budem vedieť čo od nej čakať. Nezaujíma ma ani morská ani himalájska len klasická kuchynská soľ.

janai1
20. nov 2022

Ta "hruba ako fras" ide do mlynčeka hlavne

nelca84
20. nov 2022

@lb1984 roky pouzivam len morsku sol, je menej slana ako obycajna, takze jej treba trosku viac

doriiis
20. nov 2022

3 kg soli za tak krátky čas? Strašne veľa solite.

lb1984
autor
20. nov 2022

@doriiis nie mam teraz 3 na striedačku 🙂

lb1984
autor
20. nov 2022

@janai1 klasická soľ nie soľ do mlynceka. Len je hrubšia.

danica2711
20. nov 2022

@lb1984 a prečo nie morská ani himalájska? (Nerýpem, len ma to zaujíma.) Ja používam len tie a som spokojná

poopsie
20. nov 2022

Ja používam buď z kauflandu alebo z jednoty... Alr vôbec nemám problém dochutit jedlo, niekedy to záleží na rôznych okolnostiach.. Niekedy stačia dve lyžičky do vývaru a niekedy jr to málo 🤷‍♀️dosoliť sa dá vždy

martulka48
26. nov 2022

@lb1984 ... mne sa najviac páči táto, inú nekupujem

yasmeena
26. nov 2022

aha,tak nie som jedina,ktorej sa zdalo,ze sol od isteho casu nejak nesoli...

martulka48
26. nov 2022

@yasmeena ja som testovala viac druhov a táto solí optimálne... ako voľakedy 🙂

marianka3
26. nov 2022

@martulka48 súhlasím, táto je najlepšiu. Kupujem iba túto už dlhé roky.