Dnes som piekla linecke kolaciky a zajtra chcem vanilkove rozky,minuly rok som s dvojmesacnym babom moc nestihla tak tento rok som sa dotoho pustila na 100% len nevim ci nie moc skoro.Som ich zlepila a ulozila do krabice s vekom.Nestane sa im do Vianoc nic?
ja som dnes robila linecke ale lepit ich budem az tyzden pred vianocami... a myslim ze nic by sa nemalo stat ved po vianociach sa tiez hned nezjedia a ostavaju .... a mozes ich dat na chladnejsie miesto aby neboli v teple 🙂
ahoj,osobne mam rada cerstve pecivo...piect sa chystam tesne pred vianocami...takto dopredu som piekla akurat dcere na prijimanie,ale to som nechala odstat 3-4 dni a hajde s tym do mrazaku....ak sa bojis,ze nestihnes,mozes aj skor napiect a zamrazit....vyberies podla potreby a mas to cerstve....
U nas by sa im nestalo urcite nic, zjedli by sa velmi rychlo 🙂 A neboj, vydrzia, keby boli stare, to poznas po chuti a dospelym to neublizi.
hlavne nech niesu vo vlhkom prostredi, to by mohli moc zmaknut a mali by aj zlu chut... tiez by so ich lepila az neskor.
Na otázku či sa im do vianoc nič nestane ma ako prvé napadla odpoveď že ich niekto "zozerie" 🙂
Nie nestane. No nabudúce by som asi plnku, lekvar a čokoľvek spravila už len pár dni pred, lekvar ti ich trošičku zmakne ale ináč neboj 🙂
Napiect suché mozes aj takto skôr.
Neboj nestane....vydrzia 🙂