niekto ma rad vanilkovu zmrzlinu s olivovym olejom..
ja taketo chute nemam, alebo som skor neobjavila? ale rada si precitam :D
spomínam na svojho exšéfa - chlieb s maslom , slivkovým lekvárom a cesnakom...
každé ráno.
Taka klasika, hranolky so zmrzlinou
Každému je divné asi niečo iné napr paprikáš zo sumca s tvarohovými rezancami a kyslou smotanou, niekomu divné a u nás bežne jedlo
Ja mam rada k pecenej kacke zemiakovu kasu 😁
A rezance s tvarohom su u mna sladke jedlo, takze s maslom a cukrom.
@nafka0483 tvarohove rezance sa bežne jedávaju na sladko, pokiaľ viem 🙂
Nemám rada miešanie sladkého a slaneho.. ale čo mám rada najdivnejsie asi je - suché, tvrdé cestoviny z vifonky (čiže nezaliate vodou).. nejedla som to už dlho, ale mám to rada 😅
@blondinka95 aj na slano so slaninkou (aj parance niekde robia tvarohove na slano aj na sladko).
@madeincssr ja viem, len hovorím ze sa bežne jedia aj na sladko a nie je to "divná kombinacia"
Čas od času si namočím chipsy do nutely 😂 a teda toto druhé neviem či je divné ale pečenú klobásu jem v zásade len s tatárkou
Môj muž má rád rezance čo zostanú z polievky s grankom 🙈
A ja mám rada vianočku s cviklou a šunkou
Rozok s maslom, sunkou a bananom..milujem to 😁.
Melón s chlebom 😃
Makové perky plnené prazenicou-mega.
ako tu už odznelo, čipsy s nutelou 😉 a jablko so syrovými trojuholníkmi ☺️
Neviem, ci je to divne, ale hrubé kusy syra s kremzskou horčicou, tyčinky s olivami, zemiakové lokše s kyslou kapustou.
jablka s nivou alebo podobnym syrom
Môj oco jedaval makovník so slaninou
Karička 1:1 s maslom na chlieb. 🙂
A
Tatárska omáčka 1:1 s kečupom mix ku hranolkám.
V Nemecku sa jedlo na večeru varené zemiaky s lekvárom...nešlo mi to dolu krkom
Pecenovy syr s kremzskou horcicou....surove sampiony a zemiaky
@mikitilik29 môj dedko jedol všetko s chlebom aj melóny, jablká aj hrušky. Do vývaru si nakrájal toľko chleba že všetka ,, voda,, zmyzla
Ešte ma napadlo teta robí kyslé uhorky vyprážané v trojobale
.
Ja mam rada susene slivky so slanymi orieskami, inac nic az take exoticke. Ale moj 4r syn, ten si da kludne banany aj jahody s horcicou alebo s worcesterom, bataty si posoli a na to si nasype ovocny prasok, vegetu si nasype tiez aj na ovocie, volske oko si da s kakaom, maso s vanilkou a mohla by som pokracovat 🙂
Vianocka s pastekou🫣😂
Tvrdy syr s banánom. Jedol som to v Nemecku a velmi mi to chutilo. Chlieb s Ramou na to syr s na to ešte kolieska banánu.
chlieb so sunkou a platkovym syrom na to dzem hocaky, tycinky slane len s jablkom zakusat.
@hederamonstera ja mam velmi rada vianočku s maslom a šunkou.
ooo a este hotdog s kyslou kapustou… brutal vyborne
ja neviem ci je to divne ale arasidove maslo s mrkvou je super :D