Ahojte. Včera som zrejme zle uzavrela babovku a je tvrdá. Nemáte nejaký recept, ako ju zuzitkovat alebo ju vyhodiť?
@zuzinka888 som rada, že to nerobim jedina tak 😁😁 akurát, že tej babovky je tristvrtina
Skusila by som z toho spravit zemlovku 🙂
Alebo ma este napadli francuzske toasty 🙂
Ja by som z nej urobila “rumove gulky” ;), a dovnutra dala ceresnu. Nebude to zrejme bud pre deti alebo “velke susto” na ranajky ale ako jednohubka na zobnutie super, pripadne zamrazit na kusky a na Vianoce takto zuzitkovat ;).
Rozmrvit,pridat dzem,mlieko,cokoladu hocico. Urobit nepecene nanuky. Alebo nieco pouzi a zvysok zamraz
@kukulienka999 tak polovicu daj do mrazaku. Moja mamina ju zabali do sacka pofrka vodou a na par sekund zohreje+ kakavko
Milujem vás,tu nájdem bleskovú radu vždy! Idem na nepecne nanuky😊❤️
Ale urobim z nich gulky v čokoláde na špajdle
ja by som hodila sliepkam... však znesú aspoň vajce...
Šomló halušky, uschnutá bábovka je na to ideálna. Ja bábovku pečiem len kvôli tomu, že z nej potom robím mužovi šomló.
gulicky s kokosooom a dzemom...mnuuum.
Moje deti to jedia s pudingom na sposob dukatovych buchiet. Tiez vianocku aj mastne rozky. A chuti im.🙈