Ako zužitkovať knedľu?

7. dec 2024

Viete dat napady co so zvysnou knedlou?

oblaacik
7. dec 2024

Prazenica.

zmrzlinka2021
7. dec 2024

Na vajci

luccija
7. dec 2024

Nakrájať na kocky opražiť a zaliat vajíčkom k tomu kyslú uhorku niekto to opeka v celku ako chleba vo vajci

viestta
7. dec 2024

Knedla s vajcom, rozprazis slaninku, pridas este trosku oleje, oprazis na tom knedlu nakrajanu na kocky, zalejes vajcom oprazis

biba_18
7. dec 2024

môj muž to má rád v praženici, ja ako chlieb vo vajci…

nikha2809
7. dec 2024

Nakrajat na kocky, pridať lekvár alebo nutellu, poliať maslom, posypať grankom a máš vynikajúce fejkove buchty na pare 😃

patka06
7. dec 2024

Odložiť do mrazničky

lenusa20
7. dec 2024

Nakrájať na plátky a zlepiť džemom, maslo opražiť, posypať grankom a maslom preliať.. doma to zbožňujú... Je to akože párenia buchta 😉 samozrejme môže byť aj mak..

bublinka1426
7. dec 2024

vajce ci ako buchta parena

ikonica
7. dec 2024

Natrela som slivkovym lekvarom, pokvapkala sprazenym maslom a posypala grankom a deti mali 'bichty na pare'... Este kedysi v detstve nam to nasi naplnili tvarohom a vanilkovym cukrom, obalili vo vajicku a struhanke a vyprazili a 'kolacik' bol na svete 😁

ibrunova
7. dec 2024

Ja natriem syrokrémom, medzi dve dám šunku, zlepím, obalím vo vajci a vypražím. Fajnota.

macekovam
7. dec 2024

Napar ju..natri lekvárom..poliať maslom..posypať grankom alebo kakaom s cukrom a máš buchty parene

nelca84
7. dec 2024

Ja si obcas spravim ako buchtu na pare. Pridam lyzicku dzemu, posypem grankom alebo kakaom s cukrom a polejem rozprazenym maslom.

sense
7. dec 2024

Vo vajci