Viete dat napady co so zvysnou knedlou?
Na vajci
Nakrájať na kocky opražiť a zaliat vajíčkom k tomu kyslú uhorku niekto to opeka v celku ako chleba vo vajci
Knedla s vajcom, rozprazis slaninku, pridas este trosku oleje, oprazis na tom knedlu nakrajanu na kocky, zalejes vajcom oprazis
môj muž to má rád v praženici, ja ako chlieb vo vajci…
Nakrajat na kocky, pridať lekvár alebo nutellu, poliať maslom, posypať grankom a máš vynikajúce fejkove buchty na pare 😃
Odložiť do mrazničky
Nakrájať na plátky a zlepiť džemom, maslo opražiť, posypať grankom a maslom preliať.. doma to zbožňujú... Je to akože párenia buchta 😉 samozrejme môže byť aj mak..
vajce ci ako buchta parena
Natrela som slivkovym lekvarom, pokvapkala sprazenym maslom a posypala grankom a deti mali 'bichty na pare'... Este kedysi v detstve nam to nasi naplnili tvarohom a vanilkovym cukrom, obalili vo vajicku a struhanke a vyprazili a 'kolacik' bol na svete 😁
Ja natriem syrokrémom, medzi dve dám šunku, zlepím, obalím vo vajci a vypražím. Fajnota.
Napar ju..natri lekvárom..poliať maslom..posypať grankom alebo kakaom s cukrom a máš buchty parene
Ja si obcas spravim ako buchtu na pare. Pridam lyzicku dzemu, posypem grankom alebo kakaom s cukrom a polejem rozprazenym maslom.
Vo vajci
Prazenica.